Lányok milyen gyakorlatokkal lett kerek feneketek?
Ténylegesen olyan kommenteket várok akik, csináltak az adott gyakorlatokat meglátszik a változás.
Nem nagyon kemény kondigépes gyakorlatoktól hanen kissé látjtosabbakkal.
A csigás hátrahúzás tényleg működhet ha ez a cél?
Full kezdőből eredmenyt elérök kérlek írjatok.
Ha számit valamit...nem vagyok kövér sovány vagyok 50kg
Nekem mákom van, mert alapból kerek a fenekem, de a gravitációs ezt is ldhúzza, ha nem vigyáz az ember.
Tehát: igen, a csigás hátrahúzás szuper.
Ami még nagyon jó, a négykézlábból fél lábas felfele tolás.
Ne kíméld a popsit, használj nagy súlyt és ügyelj az elegendő fehérjére.
Péntek Enikőnek, Dubi Annának vannak jó gyakorlatai.
"Nem nagyon kemény kondigépes gyakorlatoktól hanen kissé látjtosabbakkal." - lajtizassal senki sem ert meg el eredmenyt. Eleinte en sem eroltettem meg magam, jo ideig 1 kilos egykezesekkel bicepszeztem, padra lepkedtem, a kajara sem figyeltem, nem volt normalis edzesfelosztasom, stb. :D Mivel megtetszett a kondizas, ezert elkezdtem olvasni, videokat nezni. Az ilyen semmirekello influencereket, mint a cloe Fing es tarsait, ezeket keruld el. Dubi Anna viszont tenyleg jo. Kulfoldiek kozul pl Hanna Oberg, minibutmighty vagy ilyesmi a neve (Ferfit is tudok javasolni, de valszeg az nem erdekelne :D )
"A csigás hátrahúzás tényleg működhet ha ez a cél?" - A kabeles hatrarugas egy izolacios gyakorlat. Arrol nem tudok nyilatkozni, hogy csak ennyitol jo feneked lenne-e. En csak guggolok meg felhuzok, ezeket meg labtolasokkal (+comb es vadligepekkel) egeszitem ki. Sajnos nekem semmilyen csipofeltolas nem valt be, nem szeretem. Sok lanytarsam meg imadja (foleg a rudas verziot). Szerintem neked is tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!