Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » EAA szedését mikorra időzítsem?

EAA szedését mikorra időzítsem?

Figyelt kérdés
Edzés előtt, közben vagy utána a legjobb? Sok mindent olvastam már, de épp ezért már nem tudom melyik lenne jobb. Szóval? Ti hogy látjátok? Mikor lenne a legideálisabb időpont?
2023. ápr. 20. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

"Sok mindent olvastam már"

Éppen csak naprakész szakmai információt nem olvastál. Semmilyen időpontra ne időzíts EAA szedést, ugyanis az EAA pénzkidobás. Viszel be szilárd étellel (esetleg plusz fehérjeporral) 1,5 g/tskg fehérjét? Ha igen, akkor semmi relevanciája nincs az EAA-nak. Ha nem, akkor semmi relevanciája nincs az EAA-nak.

2023. ápr. 20. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahhj..

Miért akar mindenki mindent tökéletesen csinálni?

Profi testépítő vagy, aki élete versenyére készül? Nála TALÁN lehet jelentősége és TALÁN hozzáadhat a fizikumához kb. 0.01%-ot. (Remélem érződik, hogy nincs értelme ilyeneket szedned külön..)

Általában az ilyen "mindent tökéletesen akarok csinálni" emberek épp azok, akik az alapokat sem csinálják jól.

Eddz keményen, aludj eleget, egyél eleget. Ennyire van szükséged, nem pedig a csoda EAA és BCAA-ra.. A tápkiegek 98%-a teljesen felesleges naturál hobbistaként.

2023. ápr. 20. 13:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja, oké... Csak most kicsit diétába kezdtem, aztán a sok "olvasgatásomnak" ez lett a következménye, hogy vettem egy doboz EAA-t, mert sokszor találkoztam már olyan írással, ahol arról volt szó, hogy ez segít kicsit több izmot megtartani "szálkásítás" alatt, de akkor gondolom mindenhol kamuztak, én meg bevettem. Ez van :'D

Na de egyébként 2g/tsk fehérjét viszek be általában naponta, sőt van, hogy kicsivel többet is. Szóval, ha jól sejtem méginkább nincs értelme pluszban még az EAA-t is szedni.

Köszönöm a válaszokat!

2023. ápr. 20. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!