Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mikorra időzítsem a kreatint?

Mikorra időzítsem a kreatint?

Figyelt kérdés

2 hétig reggel és edzés után nyomtam 5-5g kreatint és most csak 5 grammot szednék naponta, viszont nem tudom hogy mikorra lenne ideális időzíteni.

Kora reggel tudnám szedni vagy edzés után, esetleg edzés előtt. Edzés közben rengeteget iszom viszont az edzés után már nem túl sokat, a reggeli órákban viszont nem szoktam enni általában, csak 10 körül, viszont 7 körül indulok otthonról így akkor venném be.

Fontos egyáltalán hogy mikor szedem? Mondjuk azt észrevettem hogyha edzés után szedem és nem iszom elég sokat akkor reggelre kicsit kiszárad a szám.

2015. febr. 3. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Költsd inkább a pénzt minőségi reggelire :)
2015. febr. 3. 13:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Reggelizem csak 10-kor, a kajával nincs gond, jó nem eszek hatszor naponta, de a szükséges mennyiség megvan mindenből. A kérdés most inkább arra irányulna hogy fontos-e a kreatin szedését követően rögtön enni inni, vagy elég ha a nap folyamán eleget eszem iszom és az időzítés annyira nem fontos!?
2015. febr. 3. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szénhidràtos étkezés elött vedd be 10 percel. És 1g-ot 0,75dl vizzel kell minimum
2015. febr. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!