Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » El szeretném kezdeni a kreatin...

El szeretném kezdeni a kreatint kúrát. Az nagy baj ha nem veszem annyira húdenagyon komolyan az étrendet? Szóval ennék sok fehérjét meg minden, de ennék azért zssiros es cukros dolgokat is, ugy mint regen. Nagy baj lenne?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen és kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy szukseged van-e a kreatinkúrára, ha ilyen komolyan veszed a dolgokat.
2015. jan. 19. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy csak épp nem egyedül él, rá külön főzni meg se másnak, se saját magának nincs ideje. Semmi baj nem lenne, amennyiben a kellő tápanyag megvan az izomépítéshez semmivel nem lesz gyengébb a hatása, mintha egész nap a csirkerizst zabálnád (sok értelme van...).
2015. jan. 19. 17:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Második válaszoló, a végét nem értem

(sok értelme van...) ez alatt mit értesz?

2015. jan. 19. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt a "csirkerizsre" írtam, éves szinten...
2015. jan. 19. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, egye csak a zsíros-cukros szarokat "mint régen", jó tanács. Aztán két hónap múlva visszajön, egy ilyen kérdéssel "Mit csináljak, ha nagyon bevizesedtem a kreatin kúrától"?

Nem tudom mit jelentenek nálad a zsíros cukros dolgok, de azt javaslom, ha normális eredményt akarsz a kreatin kúrától(illetve a normális táplálkozástól, edzéstől), akkor minőségi szénhidrátot, fehérjét és zsírt egyél.

2015. jan. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!