Érdemes edzés előtt bevenni a kreatint?
Nem kötelező tölteni, pl én csak edzés előtt veszem be, és közben óránként még veszek be hozzá, amíg el nem érem a max napi adagot. Ezt sokszor nem tudom egymás utáni napokon sokszor megcsinálni, mert annyira felfúvódok tőle, hogy levegőt is alig kapok és úgy érzem magam, mint egy michlen baba, de kívülről ebből semmi nem látszik. Akkor egy ideig (pár napig) kihagyom.
Heti két alkalommal szoktam menni edzeni, akkor szedem.
A köztes pihenő napokon csak az ötödét veszem be fenntartó adagnak, de néha attól is feszül mindenem ha rendszeresen szedem, akkor megint kihagyok egy két napot. Gondolom mindenki máshogy reagál erre.
A lényeg, hogy jóval könnyebben és kevésbé fáradva, a legrövidebb pihenésektől is teljesen felfrissülve tudod ettől csinálni hosszasan az izom munkát, az első két hónapban. Később már kevésbé fog annyira jól hatni mint az elején.
A kreatin az izom anyagcseréjét segíti elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!