A kreatint hogy kell szedni?
Hát az azt jelenti, hogy legalább két dobozzal be kell szedned ahhoz, hogy a kívánt hatás meglegyen.
Mi a fenének tömöd magad ilyen vackokkal?
A kreatint többféle képpen lehet szedni.
Két elterjedtebb megoldás van:
-Kúraszerűen. 1 hét feltöltési szakasz: napi 3 adag kaja előtt. Ezután szinten tartás napi 1 adaggal max 2-3 hónapig. Pár hét pihi.
-Csak edzés előtt/után.
Azelőtt én is por alakban vetztem a kreatin monohidrátot de azzal mindig csak a gond volt. Méregetni, oldogatni, külön foglalkozni vele. Így meg a tablettákből beteszek néhány darabot egy kiürült tik-tak dobozba és út közben, egy-másfél óránként szétrágok egy egy szemet belőle. Kb 80 km alatt elfogy az 5 szem is, de annyit nem szabad nekem rendszeresen szednem, mert egy idő után mindenem feszül tőle, még levegőt is alig kapok olyankor. Két nap kihagyás és később ritkább szedés után viszont már nincs ilyen gond.
Hosszabb kihagyás után hihetetlenül energikussá és szinte fáradhatatlaná tesz. Ez a hatás kb 2 hónap szedés után kezd csökkenni. Utána érdemes hosszabb pihenőt tartani, különben a továbbiakban nem lesz olyan jó a hatása.
Amikor hat, akkor viszont hihetetlenül könnyedén lehet jóval hosszabb ideig mozgósítani az izom energiát.
A kreatin közvetlenül nem erősíti az izmot, csak kitartóbbá tesz vagy két hónapig, ha közben szeded, és az alatt többet tudsz teljesíteni fizikailag, ami többlet munkától tényleg növekedni fog az izom.
Tehát a könnyebben végzett többlet munkától,
és nem a kreatintól erősödik az izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!