Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mikorra időzítsem...

Szerintetek mikorra időzítsem az edzéseket?

Figyelt kérdés

Szerintetek mikorra időzítsem az edzéseket?

Szóval heti 5x csinálnék, amolyan kardiós kettlebell edzést tabatába. 10perc-Negyed óra erős intenzivitással maga az edzés . Előtte kis bemelegítés, majd a végén kis nyújtás.

Reggel 6-kor kelek, este 10-11-kor fekszek.

Munkaidő 8-16 közt.

A baj az, hogy este 9,10-kor kezdek edzeni az már késő. Viszont mikor hazajövök melóból egyből kajálok, úgy meg teli gyomorral 6-7 nem tudok edzeni.

Innen jön a kérdés, hogy mikor lenne optimális az edzés? Étkezést átrendezéssel is.

2022. febr. 21. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Én jobb szeretek reggel edzeni. Így egész nap tök sok energiám van. Este már fáradt vagyok, akkor nekem olyan nyögvenyelős az egész és nincs is annyi erőm. Úgyhogy én a helyedben vagy reggel vagy közvetlen munkából hazaérés után edzenék.
2022. febr. 21. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"mikor hazajövök melóból egyből kajálok, úgy meg teli gyomorral 6-7 nem tudok edzeni." Akkor eddz 6-7 után. Az nincs túl későn. Nem kell 9-ig várni.
2022. febr. 21. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam csinálni az otthoni edzést, hogy hazamegyek és mondjuk rögtön. Este rekatív későn szoktam vacsorázni, sőt úgy, hogy addigra a zuhany és a pakolás is megvan.

Mondjuk többször keveset eszem, így tuti, hogy nem a déli ebéd a legutóbbi, amikor hazaérek, hanem a melóhelyen eszem banánt, Korpovitot, almát, ilyesmit.

2022. febr. 21. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
*relatív későn
2022. febr. 21. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!