Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy időzítsem az étrendemet?

Hogy időzítsem az étrendemet?

Figyelt kérdés

8-kor kelek,kávé,stb.,

8.30-kor reggelizek utána vitaminok,DAA

24-órakkor alszom el.

A reggeli és a lefekvés közötti időszakban hogy időzítsem a kajálásaimat ha akkor eszem amikor akarok? Nem tömegelek se szálkásítok, általános jó kondi és a meglévő viszonylag sportos testalkat megtartása a célom. Heti 3xedzem, 2x/hét futópadon erőltetett sétát csinálok.

Étrendem fehérjedús és sok rizs,zöldség,gyümölcs,fehérje turmix,egész nap BCAA-t kortyolgatok

KÖSZÖNÖM!

2017. jan. 13. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahogy neked kényelmes, az egész napi bevitel számít.
2017. jan. 13. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
BCAA Kortyolgatas helyett szerintem rakj be +1-2 edzest.
2017. jan. 13. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

2-esnek: Mi a baj bcaa-val?

2017. jan. 13. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy csak a pénzedet dobod ki. Semmivel sem leszel jobb tőle.
2017. jan. 13. 17:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Ugye éjjel nem illik enni. Az utolsó étkezésem hánykor legyen?
2017. jan. 14. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:

De alapbol hulyeseget irtal ki..

Senkit nem erdekel a BCAA amit iszol na meg nem leszel egy grammal sem izmosabb:D Egyaltalan tudod mire jo?

Azt ugy nem lehet,hogy azt sem tudod mit akarsz:)

En tomegelek,14 honappal ra 56kg-78.5 lett es napi 4x eszek.:D

Amugy a gyumolcs zoldseg feherje turmix okes.

Nemtudom se alakodat sem semmit de szerintem 8.30,14.00,18.00,10.00 vagy hasonlo:D

Ahogy erzed..

2017. jan. 15. 14:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Miért hülyeség ha érdekel mások étkezési szokásai, ki mikor eszik? Ha tényleg hülyeség minek válaszolsz rá a végén normálisan? Ki kérte a válaszod főleg ilyen lekezelő hangnemben?

A röviden:BCAA=aminósavak. Edzés előtt,alatt,után kell inni. Így OK tanár úr? Én hígított formában pihenőnapokon is iszom, mert ha csak 0.0001%-kal növeli a fejlődésem már megérte.Miért baj ez ha én hiszek egy világot behálózó Scitec cégben, és nem sajnálok havi pár ezret arra hogy kicsit jobban fejlődjek? Ha téged nem érdekel hogy bcaa-t iszom, miből gondolod h bárkit érdekel Te mennyivel edzel?

Amúgy köszönöm a válaszod,csak utálom a lekezelő hangnemet.

2017. jan. 16. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!