Hogy időzítsem az étrendemet?
8-kor kelek,kávé,stb.,
8.30-kor reggelizek utána vitaminok,DAA
24-órakkor alszom el.
A reggeli és a lefekvés közötti időszakban hogy időzítsem a kajálásaimat ha akkor eszem amikor akarok? Nem tömegelek se szálkásítok, általános jó kondi és a meglévő viszonylag sportos testalkat megtartása a célom. Heti 3xedzem, 2x/hét futópadon erőltetett sétát csinálok.
Étrendem fehérjedús és sok rizs,zöldség,gyümölcs,fehérje turmix,egész nap BCAA-t kortyolgatok
KÖSZÖNÖM!
Köszi a válaszokat.
2-esnek: Mi a baj bcaa-val?
De alapbol hulyeseget irtal ki..
Senkit nem erdekel a BCAA amit iszol na meg nem leszel egy grammal sem izmosabb:D Egyaltalan tudod mire jo?
Azt ugy nem lehet,hogy azt sem tudod mit akarsz:)
En tomegelek,14 honappal ra 56kg-78.5 lett es napi 4x eszek.:D
Amugy a gyumolcs zoldseg feherje turmix okes.
Nemtudom se alakodat sem semmit de szerintem 8.30,14.00,18.00,10.00 vagy hasonlo:D
Ahogy erzed..
Miért hülyeség ha érdekel mások étkezési szokásai, ki mikor eszik? Ha tényleg hülyeség minek válaszolsz rá a végén normálisan? Ki kérte a válaszod főleg ilyen lekezelő hangnemben?
A röviden:BCAA=aminósavak. Edzés előtt,alatt,után kell inni. Így OK tanár úr? Én hígított formában pihenőnapokon is iszom, mert ha csak 0.0001%-kal növeli a fejlődésem már megérte.Miért baj ez ha én hiszek egy világot behálózó Scitec cégben, és nem sajnálok havi pár ezret arra hogy kicsit jobban fejlődjek? Ha téged nem érdekel hogy bcaa-t iszom, miből gondolod h bárkit érdekel Te mennyivel edzel?
Amúgy köszönöm a válaszod,csak utálom a lekezelő hangnemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!