Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő vagyok, hogy készítsem...

Kezdő vagyok, hogy készítsem el az étrendemet?

Figyelt kérdés

178 cm

Nincs mérleg itthon, 75 - 80 között lehetek

Testzsírszázalékom 20-25 körül lehet ezt természetesen szeretném csökkenteni.

17/f

Mozgás:Biciklizés az iskolába 2 km oda, 2 vissza, iskolai tesi óra, délután saját testsúlyos edzés. A kevés ismétlés nagy ellenállással híve vagyok, tehát nem tart sokáig egy edzés (20-30perc). Ezen kívül szeretnék valamilyen anaerob edzést is beiktatni (biciklizés, futás).

Kollégiumban lakom, sok hely nincs a kajatárolásra, ezért (is) szeretném megtervezni, hogy mit főzzek.

Az időszakos böjt nagyon szimpatikus, mert úgy nem kéne sok mindent vinni az iskolába, este pedig edzés után ehetnék egy nagyot.

Ha valamibe bele lehet kötni, nyugodtan tegyétek meg, kulturáltan.

2016. aug. 17. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
ahhoz hogy fogyj kalória mínuszban kell legyél. és nem kell bukásig edzeni nézz utána a fegyencedzésnek
2016. aug. 17. 21:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Ismerem a fegyencedzést, 90% a szerint edzek, de kiegészítem más gyakorlatokkal is. Tudom hogy kalóriadecifit kell, azt is hogy a makrókat is érdemes számolni, mégsem tudom hogy lássak neki az étrendtervezésnek
2016. aug. 17. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem erdemes hanem a makrokat kell szamolni. Ugy kijon a kaloria is
2016. aug. 17. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Valaki konkrét segítséget is tud adni? Például mennyi karória kell ennyi mozgáshoz, honnan válasszak recepteket, kell-e valamilyen táplálékkiegészítő, ilyesmikre vagyok kíváncsi.
2016. aug. 17. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Testsuy kilonkent 2feherje,1zsir, kezd 5ch val es nezd meg h jon e havi 1kilo. Ha jon oke ha nem noveld a cht ha tobb jon akkor vegyel vissza belole. Vitamint vegyel pl:multi pro plus

Ennyi

2016. aug. 17. 22:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Most vettem, csak észre hogy aerob helyett anaerobot írtam. Szóval aerob edzéssel szeretném kiegészíteni az anaerobot.
2016. aug. 17. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!