Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan készítsem el ezeket a...

Hogyan készítsem el ezeket a kajákat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az étrendem csak csirkemellből, és comból áll meg tojásból. Arra gondoltam hogy kicsit feldobnám az étrendemet, halal és pulykával. Halat hogyan készítsem el? Szálkásításhoz kéne. Esetleg rántva? Vagy hogyan? És melyik féle hal a jó? Ponty?

2015. nov. 23. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:

En szeretem a halat, de a ponty az pl. tul zsiros.

Nem szoktam sutogetni, hanem konzerv, de csak paradicsomos vagy sos levesben. Olajos nem jo. Nagyon jo a szardinia es a hering. A szardinia kulonosen, mivel tobb kalcium epul be belole a pici porcos csontjai miatt. Nem beszelve az omega 3-rol.

2015. nov. 23. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Te döntöd el, mi fér bele az étrendedbe, illetve Te és az étrended (ha valamit szeretsz, de nehezen fér bele, akkor dönthetsz, hogy kihagyod vagy keveset eszel belőle. vagy étrendet változtatsz).

Ha finom hal, simán megsütöd serpenyőben vagy tepsiben és kész, én csak sót, borsot szórok rá, de persze kinek mi tetszik (tengerparton lakva a friss lazacot nyersen enném), én nem bonyolítom el (igaz, szinte sosem eszem húst, tojásrajongó vagyok s amellé már nem fér).

2015. nov. 23. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!