Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan készítsem el az étrende...

Hogyan készítsem el az étrendemet?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és sajnos nyáron picit elengedtem magam, ezért rámjött jópár kiló, nem mozogtam, semmi. most így 62 kg vagyok. Két hete elkezdtem egy futó edzéstervet, heti három alkalommal változó percszám s ismétlésszámmal (most a 4x6 perc, 2 perces séták vannak soron), valamint heti kétszer hullahoppozom fél órát. Mire ügyeljek, hogy az ételtől ne hízzak, csak annyit vigyek be, ami nem rakódik le, és le is fogyok? Köszi
2010. nov. 14. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Két hete elkezdtem egy futó edzéstervet, heti három alkalommal változó percszám s ismétlésszámmal (most a 4x6 perc, 2 perces séták vannak soron),

Ezt a Cosmapolitanból vagy a MAximából vetted ugye?:P

Amúgy ajánlom még a youtube-on a van öt perced? ezt írd be..

tudom..én sem bírom a Rubint Rékát,de ez szerintem nagyon is hatásos. Ja és 17,max 18 óra után semmit ne egyél,és igyál sok vizet!

2010. nov. 15. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Ja és még keresshetsz kickboxos videókat is,előnye,nem kell idegenekkel közösködni,nem kell utcára menni. :P:P

első voltam.

2010. nov. 15. 00:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nagy hülyeség, hogy ne egyen 18 óra után és egy 17 éves fejlődésben lévő lánynak még veszélyes is!

Kérdező, nem írtad, hogy hány centi vagy, a testsúlyodhoz kb. 165-175cm között lenne a normális.

2010. nov. 15. 07:17
 4/6 anonim válasza:

A Rubint Rékás videók nagyon hatásosak!Ha ehez még párosítod a Norbi féle diétát,akkor tuti a siker!

És azzal ehetsz akár éjfélkor is,tényleg ne csinálj olyat hogy nem eszel 6után.

Norbi oldalán olvass utána a kódoknak!

2010. nov. 15. 10:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Éjfélkor az egyen, aki 2 előtt nem akar lefeküdni, vagy aki hosszú távon cukrobeteg vagy rákos akar lenni.

KELL vacsorázni, de nem éjfélkor. Lefekvés előtt 2-3 órával már ne egyél.

(Engem nem érdekel, hogy a testépítők éjjel-nappal esznek, a kérdező nem az.)

A sporttal és azzal, hogy ne koplalj, egyetértek, és Norbi is tényleg használ.

2010. nov. 15. 10:31
 6/6 bénabéla11 ***** válasza:
ez a rák ez jó:D
2010. nov. 15. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!