19 éves vagyok,67 kg és 171 cm, ha leszűkíteném az étrendemet, főzelékre, levesre, gyümölcsre, zöldségre, tejre, joghurtra. Mennyi idő alatt tudnék fogyni 5 kg-t?
Soha.
Lefogyni zöldséggel és hússal lehet.
A főzelék nem (csak) zöldség, tele van liszttel. Némelyik leves is, habarás, rántás, tészta.
A joghurt meg tele van cukorral, kivéve a natúr.
A gyümölcs meg gyümölcscukorral, bár hozzátenném, hogy a gyümölcs szerintem nélkülözhetetlen, ennek ellenére.
Ez nem fogyókúrás menü, de ha mégis leizzadnál pár kilót, ha ismét visszatérsz a mostani étkezési szokásaidhoz, ugyanúgy meghízol, mint mostanra. Csak rövidebb idő alatt.
5 hét alatt.
Heti egy kiló, az reális.
Mondjuk a főzelék alatt ne a csúszpájszt értsd, hanem a párolt főzelékféléket, liszt nélkül! Angolbab, párolt zöldborsó, ecetes salátalével leöntött zöldségek ilyesmi.
És heti 3-4 óra torna vagy futás.
Január végére.
miért hiszik az emberek a joghurtra, hogy cukros joghurt ? Csak olyat esznek? Nem értem.
Nemírtad meg, hogy lány v. fiú vagy-e...Én fiú vok, 19éves 169-170 cm és 62-3kg..és most jelenleg 2kilót lekéne dobnom...xd tudom hogy nem lesz nem egyszerű...nekem úgymond sörhasam van, azért zavar ez az egész xd
Azt tanácsolom, h 20óra után ne egyél...nálam is azvolt a baj, hogy éjfél után is kajáltam xd meg gabonakiőrlésű cuccokat egyél sztem és kerüld a nassolást.:D ha betartod 1hnap alatt simán lefogysz.:D
Ez alapból értelmetlen diétás elgondolás.Hiányzik a fehérje.
Sovány húsok,tojás,túró,esetleg tejsavó.Ezekre kell épülni a diétának,nem a nagy dózisú szénhidrátra.
Bár gondolom neked mindegy,hogy nem testzsírból fogynál,csak mutasson kevesebbet a mérleg.
Diétába nem kell főzelék,se leves,gyümölcsből csak minimálisat,tej se nagyon,a joghurt meg sima cukor.A zöldség mehet.
Ch csökkentéses fehérje diétával és heti 4-5db 1 órás edzéssel-pl spinning-kb 1 hónap alatt leadható 5 kiló.
Ez nem étrend!
Ez szerinted diéta?
Mit sportolsz és mennyit?
A főzeléket hagyd meg a fogatlanoknak, a leves üres kalória és indokolatlanul sok nátrium, semmi szükséged rá.
A gyümölcs egészséges, de diétában tilos!
Tehéntejet ember ne igyon, az egyik legkárosabb élelmiszer a tej.
Natúr joghurt és a zöldség amit a felsorolásból jónak lehet nevezni.
Emellé sok hús, tojás, túró, tengeri hal, barnarízs vagy hajdina.
És olyan mozgásforma, ami az izmokat erősen terheli.
Ideális esetben 5 kiló 5-6 hét alatt lejön zsírból.
De ha nemsportolsz rendesen, akkor nem fogod tudni tartani !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!