Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok,67 kg és 171...

19 éves vagyok,67 kg és 171 cm, ha leszűkíteném az étrendemet, főzelékre, levesre, gyümölcsre, zöldségre, tejre, joghurtra. Mennyi idő alatt tudnék fogyni 5 kg-t?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 15:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, senki nem írta sehol, hogy gyümölcsös/ízesített joghurt, mégis itt jön mindenki a cukorral... Ahogy fentebb valaki már írta, tényleg úgy csináltok, mintha a natúr joghurt nem létezne.

Diétában tilos a gyümölcs VACSORÁRA! Napközben lehet enni (kivéve banán).

Tej... 1,5%-os bolti dobozos "tej" 1részt rohadtul nem hízlal, másrészt nem hiszem, hogy sok tehenet látott, szóval ha neki jó, had igya, NEM árt vele magának. Én is majdnem minden nap iszok, nem sok vizet zavar.

Főzelékben ha nincs liszt + cukor, akkor szintén nem probléma.

Kérdező: Egyszerűbb, ha inkább azokat szünteted be, amiket nem ajánlatos enni. Ilyenek:

Kenyér (helyette teljes kiőrlésű kenyér), lisztes cuccok (tészták, pékáruk, stb) cukros dolgok, édességek, üdítőítalok, zsíros ételek (hurka, kolbász, szalonna, és hasonlók).

Lényeg, hogy a szénhidrátot reggel, délelőtt fogyaszd, estére fehérjét egyél.

A súlyod ideális a magasságodhoz, de valóban nem mindegy, hogy milyen a testalkatod, csontozatod, hogyan oszlik el a súly, milyen a zsír-izom aránya...

2010. dec. 15. 20:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor én lehet, hogy a sok gyümölcstől nem fogyok?(Banánt nem szoktam enni.)Mert nem eszek sokat, és egészségesen táplálkozok.Amúgy igazuk van az előttem szólóknak, sok mindent kihagysz az étrendedből, sovány húst mindenképp egyél, amúgy hetente egyszer kéne halat is enni,délelőtt meg kéne szénhidrátot is , teljes kiőrlésű kenyeret, és a főzeléket is teljes kiőrlésű liszttel kéne csinálni, úgy lehet enni.Amúgy ja miért jut eszébe mindenkinek a joghurtról az, hogy cukros?Én szoktam enni joghurtot, de natúrt és abban nincs sok kalória, olyat szabad enni.
2010. dec. 16. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!