Hogyan készítsem el a zabpelyhet, ki mit javasol?
Figyelt kérdés
Anyám tévedésből cukormentes müzliszelet helyett vett nekem egy csomag natúr zabpelyhet :D Most próbálkozom hogy hogyan főzzem hogy finom legyen.
Nektek mi a tapasztalatotok? Vízzel jobb vagy tejjel? A gyümölcsöket is belefőzitek vagy utólag teszitek bele? 1 púpozott evőkanál zab kb. hány gramm?
Nem fogyózok,csak súly tartok (és próbálok egészségesen/változatosan enni :D )
16/L
2011. máj. 21. 10:54
1/4 anonim válasza:
Én fogyókúra miatt vízzel szoktam, fél csésze zabpelyhet egy csésze vízben főzök, amíg ilyen nyákos levet nem ereszt, és be nem szívja az összes vizet. Folyékony édesítőt rakok bele miután elkészült, és szórok rá gyümölcsöt meg fahéjat. Szerintem így finom:)
2/4 anonim válasza:
vízzel és a gyümölcsöket utólag beleteszem.
3/4 anonim válasza:
fél csésze zabpehely fél csésze tejjel és fél csésze vízzel, mikor már jó krémes összekeverem apróra vágott eperrel, vagy reszelt almával, fahéjjal és mazsolával. De ettem már lekvárral úgy is finom volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat^^
2011. máj. 21. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!