Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek bele az edzésbe?

Hogyan kezdjek bele az edzésbe?

Figyelt kérdés
Szülés után vagyok. Szeretném magam formába hozni, illetve szeretném ezt csinálni mint “hobbim”, ami kicsit kiszaggatna a hétköznapi anyukaságból 😊. Régebben jártam edzeni, de sosem egymagam illetve nem valami elszánt voltam, nem érdekelt komolyabban. Szeretném ha hasznos feladatokat végeznék. Viszont nagyon nem értek ezekhez a gépekhez, bemegyek azt sem tudom mi micsoda.. Személyi edzőt nem igazán szeretnék. Hogyan tudok tájékozottabb lenni hogy mi micsoda, hogyan kell használni? edzésterveket mi alapján tudnék magamnak csinálni?
2023. márc. 28. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Csoportos edzés nemjó?

Pl aerobic

2023. márc. 28. 09:42
 2/7 A kérdező kommentje:
de, kezdésnek mindenképp az lesz. hogy kicsit megismerkedjek a környezettel, belendüljek. és pont indul ilyen csoport ami szülés után levo anyukaknak van. viszont utána szeretnék komolyabban is foglalkozni ezzel onalloan ezert tettem fel a kerdest
2023. márc. 28. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nincs ismerősöd, aki megmutatná?
2023. márc. 28. 09:46
 4/7 A kérdező kommentje:
inkabb ferfiak.. de gondolom ok maskepp edzenek. de sajnos mindenkinek kiesik az az idointervallum ami nekem megfelel az edzesre, en pedig elszant vagyok. nem szeretek halasztgatni dolgokat, ha valamibe belekezdek az ugy is lesz ahogy. nem akarok senkinek se konyorogni , es sajnos sose talaltam olyan edzotarsat akivel lehetne huzamosabb ideig rendszeresen jarni
2023. márc. 28. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
2023. márc. 28. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekel konditeremben súlyzós edzés, azt a nők és a férfiak is ugyanúgy végzik. Az alkalmazott terhelés más, nők kisebb súlyokkal edzenek általában, de a gyakorlatok ugyanazok.
2023. márc. 28. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok videó és edzés terv van fent youtube-n, instán, stb. amikkel simán ellehet kezdeni edzeni járni, a gépektől pedig nem kell félni, a legtöbbön van kis ábra, hogyan kell használni :)

Amikor én elkezdtem edzőterembe járni, eleinte csak súlyzókat használtam, amíg kicsit komfortosabban éreztem magam, utána kezdtem el ismerkedni a gépekkel szép lassan.

2023. márc. 28. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!