Hogy kezdjek bele az egész edzésbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy nagyon vékony srác vagyok. Viszont szeretnek kitorni ebbol a vekonysagbol,es elkezdeni edzeni. Viszont foggalmam sincs hogy kezdjek bele. Alapadataim: 16 eves vagyok,es 50(!) kg.. Elegge gyenge vagyok. Ti mit javasoltok,hogy kezdjek bele az egesz edzesbe? Eloszor otthon,vagy egybol gym? Vennem kell hozza egyeb kiegeszitoket? (Pl.feherje) stb.. Koszonom szepen elore is a valaszokat!:)2020. okt. 1. 00:40
1/7 anonim válasza:
Youtubon van egy csomo video.
Zabalj sokat
2/7 anonim válasza:
Először ne vegyél semmit, hanem csak kezdj el otthon edzeni vagy 3 hónapig.
Ha végig tudod csinálni, akkor érdemes esetleg fehérjét venni, konditerembe menni stb.
50 kiló vagy, ha csak egy kicsit is odafigyelsz az étrendedre, már nőni fogsz.
Nagyjából ennyi, na csak mert rakat ismerősöm van, aki elvert vagy százezret, mert ő most edzeni fog és akkor kell minden szar, cipő, under armor izé, aztán egy hónap múlva már sehol, semmi.
3/7 anonim válasza:
Gúglizz rá a smolov squat routine-ra. Az majd megemberesít
4/7 anonim válasza:
Ha megreformálod az étrended, már összetudnál hozni egy normális testsúlyt. Nem hiába hívják étrendkiegészítőknek, ha szarul eszel, így sem lesz sokkal jobb.
5/7 anonim válasza:
Fehérjét hagyjad nem kell. Inkább törekedj először arra hogy minden etkezesedben legyen valami állati fehérje forrás pl csirke pulyka hal tojás + ch rizs teszta zab quinoa bulgur kuszkusz tk gabonák és zöldségek
Fehérje 2g/ttkg legyen meg naponta.
6/7 anonim válasza:
Porokra nincs szükség csak átverés az egész
7/7 anonim válasza:
Kell a fehérje főleg ha nem eszel eleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!