Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot tudnátok nekem...

Milyen sportot tudnátok nekem ajánlani, amivel izmot tudnék felszedni, és javulna a kondim?

Figyelt kérdés

Anorexiából gyógyulok jelenleg, vagyis a mentalitásom már meggyógyult. Szerintem a betegség alatt sok veszítettem izmot, 53 kilóról lementem 46-ra. Amióta eszek rendesen már 49-50 között mozgok. Amivel nincs problémám csak attól tartok, vagyis sejtem hogy ez mind zsírban jött vissza. Elkezdtem itthon mozogni és fogyelek a fehérje/szénhidrát/zsír bevitelre nagyjából.

Jelenleg az az álmom hogy egy kis izmot szedjek fel, és ne zsírt.

Mit ajánlanátok, milyen sportot kezdjek el? Kardio? Fittnes? Aerob? Mindenhol szeretnék tónusos lenni, de főleg a lábaimat szeretném edzeni, és a hasamra is figyelni szeretnék. Nem formásodás a célom, hanem egy kis izomépítés és fizikum javítása.

Hogyan kezdjek bele?:)

2023. febr. 26. 10:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Még mindig anorexiás vagy,nem gyógyultál ki. 55kg 173 cm-hez még mindig iszonyú kevés,nem lesz "zsíros a tested". A válaszaidból látszik,hogy kényszeresen koplalsz,kényszeresen kalóriát számolsz,és sportolni is ugyanolyan kényszeresen fogsz. Köze nincs a testi-lelki egészséghez ennek,amit csinálsz.Inkább folytasd a terápiát, remélem szakemberhez jársz.
2023. febr. 28. 14:16
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem, már szerencsére nem vagyok anorexiás, kalóriát számolok, de lassan egy hete 2000 kalória körül eszek, igaz, számolom, de megvan a 2000, és hál istennek már nem koplalok, sosr vagyok éhes már.

Járok terápiára igen, segítenek nekem sokat a lelki dolgokban ők is, és a szüleim is:) szerencsére megvan a lelki támogatás, ennek köszönhetően jutottam el idáig mentálisan. Ha ők nem lennének lehet hogy már 40 kiló alatt lennék.

Meg amikor ugye 46 kiló alatt voltam sajnos nem tudtam már tanulni sem, nem tudtam odakoncentrálni semmire sem, olyan voltam mint egy élő halott. Rájöttem hogy rz így nem folytatódhat már

2023. febr. 28. 14:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom,kit akarsz becsapni,50 kilósan alig vegetálsz, az 55 kg-tól (ami még mindig sovány) rettegsz és kényszeresen kalóriát számolsz. És épp arra készülsz,hogy ugyanazt a beteges viselkedést,ami a koplalás volt nálad,átültesd sportba. A mentalitás mögötte ugyanaz,csak tudod,hogy a sportot "egészségesnek" tudod cimkézni. Remélem figyelnek rád a szüleid és nem hagynak komolyabban sportolni ilyen állapotban,mert az kb annyira veszélyeztetné az egészségedet,mint a koplalás.
2023. febr. 28. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!