Milyen sportot tudnátok nekem ajánlani, amivel izmot tudnék felszedni, és javulna a kondim?
Anorexiából gyógyulok jelenleg, vagyis a mentalitásom már meggyógyult. Szerintem a betegség alatt sok veszítettem izmot, 53 kilóról lementem 46-ra. Amióta eszek rendesen már 49-50 között mozgok. Amivel nincs problémám csak attól tartok, vagyis sejtem hogy ez mind zsírban jött vissza. Elkezdtem itthon mozogni és fogyelek a fehérje/szénhidrát/zsír bevitelre nagyjából.
Jelenleg az az álmom hogy egy kis izmot szedjek fel, és ne zsírt.
Mit ajánlanátok, milyen sportot kezdjek el? Kardio? Fittnes? Aerob? Mindenhol szeretnék tónusos lenni, de főleg a lábaimat szeretném edzeni, és a hasamra is figyelni szeretnék. Nem formásodás a célom, hanem egy kis izomépítés és fizikum javítása.
Hogyan kezdjek bele?:)
Nem, már szerencsére nem vagyok anorexiás, kalóriát számolok, de lassan egy hete 2000 kalória körül eszek, igaz, számolom, de megvan a 2000, és hál istennek már nem koplalok, sosr vagyok éhes már.
Járok terápiára igen, segítenek nekem sokat a lelki dolgokban ők is, és a szüleim is:) szerencsére megvan a lelki támogatás, ennek köszönhetően jutottam el idáig mentálisan. Ha ők nem lennének lehet hogy már 40 kiló alatt lennék.
Meg amikor ugye 46 kiló alatt voltam sajnos nem tudtam már tanulni sem, nem tudtam odakoncentrálni semmire sem, olyan voltam mint egy élő halott. Rájöttem hogy rz így nem folytatódhat már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!