Havonta ennyi kg-ot felszedni jó lehet?
Figyelt kérdés
177 cm vagyok, 62 kg-ról kezdtem el tömegelni Július végén, most vagyok 66-67 kg, tehát havonta kb 1.5 kg jön fel rám. Mellette heti 5x edzek, illetve a testzsírszázalékom sem lehet 10% fölött szerintem mert szálkásnak mondanám magam, körülbelül 75kg a cél. Sok, vagy esetleg kevés ez a 1.5 kg havonta? Nem, nem akarok elhízni durván majd utána lediétázni, próbálok esztétikusan kinézni végig, ez lenne a cél.2022. nov. 14. 21:00
2/10 anonim válasza:
Tömegelés majd szálkásítás.
Szálkás tömegelés a mesében van.
4/10 anonim válasza:
Ha azt mondod 10% a testzsírod, akkor valószínűleg 20% lesz az.
Mindenképp sok ha 0,5 kg izmot felszedsz, már az rengeteg. Valószínűleg több, mint 1 kg zsírt felszedtél havonta.
5/10 anonim válasza:
Valszeg nagy resze zsir meg viz. Nezd a tukrot es az alapjan variald a kajat
6/10 anonim válasza:
Rengeteg, valszeg úgyis lassul majd. 0,5kg elég havonta, abban is lesz zsír. Ne fél év alatt akard elérni a célod mert semmi nem lesz belőle. Ha pedig már kövér vagy és elkezdesz "szálkásítani" csak egyre szarabbul fogsz kinézni.
7/10 A kérdező kommentje:
Alapból nagyon vékony voltam, és a testzsírszázalékom is kb 7 volt, tehát tényleg nagyon, szóval kellett hogy zsír is jöjjön rám valamennyi, így próbáltam
2022. nov. 15. 08:21
8/10 anonim válasza:
Persze nem baj ha jön föl egy kis zsír amikor ennyire vékony vagy. Csak azt mondom, hogy hosszú távon ez elhízás és felesleges, mert nem izmosodsz gyorsabban.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Mennyi kalóriát kéne kb bevigyek ehhez a max 0,5 kg-hoz?
2022. nov. 15. 10:11
10/10 anonim válasza:
Totál egyénfüggő. kezd el valahol és figyeld a mérleget. Kb egy hónap elteltével adj hozzá vagy vegyél le belőle. Az ilyen nem pár nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!