Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? tényleg...

Hosszúhajú kérdése:

Miért nem fogyok? tényleg csak éhesen lehet fogyni?

Figyelt kérdés
nem diétázom, de sokat tornázom. napi kajám reggel egy péksüti ebéd egy második fogás, vagy szendvics, vagy ami van, este egy leves és kb 5 deka szénhidrát. próbáltam diétát, de éhes vagyok! folyton a kaján járt az eszem, akármit csináltam, ennél nem tudom lejjebb adni. fogytam már úgy hogy nem diétáztam, helyben futottam napi 1 órát elég keményen és működött, havi másfél kiló lement. már közel vagyok az 50 felé és már nem tudok ennyit futni, mert kifulladok. de másfél hónapja napi másfél órát tornázom, elég lelkiismeretesen. mindig mást, lényeg hogy sportoljak. egy ideig szőnyeges gyakorlatok voltak, aztán egy ideig álló gyakorlatok... mindig amit épp láttam, tetszett, vagy kipróbáltam. egy deka sem ment le. visszaállnék a helyben futásra de nem bírok ennyit futni. van egy tippem viszont hogy mi lehet a gond, alvászavarom van ezért későn kelek és hajnalban megyek aludni. és altatót is szedek... ez a gond? mert így a harmadik étkezésem ( leves 5 deka szénhidrát ) az már éjfélkor van. lényeg, milyen otthoni sportot ajánlanátok egy "vénasszonynak"? vagy egyéb ötlet, gondolat?

2023. jan. 13. 03:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

tényleg csak 2000. nincs is arra pénzem hogy üdítőket meg ilyeneket vegyek. a pohár kakaó még az amit nem írtam. de mi van a napi másfél óra tornámmal? hova tűnik. 2000-0 az nulla. de 2000-ből 400 ( kb ennyi ) az 1600

még mindig nem értem. semmi értelme az egésznek. ennyi erővel ülhetnék a kanapén is - pont annyi vagyok mint akkor...

2023. jan. 13. 22:05
 12/19 A kérdező kommentje:
bocs , elírtam 2000-ből 0 az 2000 nyilván...
2023. jan. 13. 22:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként se fogyok 2000 kalóriával. Csökkents a kaján
2023. jan. 13. 22:07
 14/19 anonim válasza:
100%
Tornázni a saját egészséged miatt kell, nem a fogyásért. Alapvetően megszépíti a sport az embereket kívül belül. Ha meg nem fogysz akkor a kalóriákkal van a gond, én megpróbálnám azt amit az első írt, vagy próbálj 1500 cal alatt enni. Számold össsze, hogy ne lépjed át.
2023. jan. 13. 22:09
 15/19 anonim ***** válasza:
1600 kalóriával nem lehet fogyni, kivéve ha erősen elhízott vagy (nem írtad, hány kiló vagy, de ha napi másfél órát tudsz tornázni akkor max. 80 kiló lehetsz). Ha nem mozognál akkor ennyi kalóriával híznál.
2023. jan. 13. 22:09
 16/19 A kérdező kommentje:
nem híztam egy dekát sem. pont ezért vagyok olyan mérges. gyakorlatilag semmi értelme.
2023. jan. 13. 22:22
 17/19 A kérdező kommentje:
tudnék én tornázni többet is, azzal semmi gondom. csak a megfelelőt nem találom.
2023. jan. 13. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Dehogynem lehet 1600 kalóriával fogyni, van olyan aki annyit sportol hogy akár 2000 kalóriával is fogy.
2023. jan. 15. 23:13
 19/19 anonim ***** válasza:
A kérdező kalóriaegyenlege sportolás után 1600, nem a bevitt kalória ennyi.
2023. jan. 16. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!