Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egylábas guggolás megyen?

Egylábas guggolás megyen?

Figyelt kérdés

#láb #guggolás #Egylábos #Egylábos guggolás
2022. nov. 2. 20:03
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Egy lábbal guggolni (ha nem kozák táncos vagy) mitől funkcionálisabb, mint egy 200 kilós guggolás?
2024. jan. 7. 19:00
 32/57 anonim ***** válasza:
100%
Minek egy hatalmas combizom, ha pl a farizom nem elég fejlett hozzá képest? Általában ezért nem tudnak egy lábbal guggolni, akik amúgy igen izmosak. A kettőt nem lehet külön választani, ezek együtt dolgoznak, ez olyan, mintha lenne egy hatalmas tricepsz, bicepsz, de a váll vagy a mell ezt nem követné. Az izomzatnak egyensúlyban kell lennie, a legjobb, ha a törzs közeli izmok a legerősebbek, és a végtagok vége fele arányosan gyengülnek. Így látják el legjobban a dolgukat. Tehát: attól funkcionálisabb, hogy arányosan erősíti a far és combizmot, egy jó alap lenne a további súlyzós guggoláshoz. Nagyon jó a súlyzós guggolás is, csak nem nekem. Ja és nem csak a kozák táncosok: atléták, tornászok, gyorskorisok, küzdősportosok, vívók, akrobaták, focisták, hegymászók,
2024. jan. 8. 12:46
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom a súllyal guggolás mélysége, amíg a combok vízszintbe nem kerülnek. Eddig tud dolgozni a comb, utána jönne a farizom, annak is azon mélyebb részei, amit csak a teljes guggolás tud megmozgatni. Cígelem a gipszkartonokat, és lépnem kell egy magasabbat: mások lerakják, én fellépek rá, és aranyeret sem kapok :D
2024. jan. 8. 13:24
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Farizmokra vannak jobb gyakorlatok is a guggolásnál, amiknél szintén megoldható a progresszív túlterhelés - ellentétben az egylábas guggolással, ha megy belőle x darab, hogyan nehezíthető mérhető módon?
2024. jan. 9. 21:17
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, lehet kisebb súlyokkal is egy lábon guggolni, aki akar, de nem mindenkinek az izomtömeg a cél, érted?. Én elkövettem azt a hibát, hogy a pistol squat-ot a kondisok készségéhez hasonlítottam, de nekik, ahogy Te is írtad, nem ez a céljuk, egész más az erősségük, Nektek ez okoz örömet. Csak zavart, hogy ennyire lehúzzátok azt, aki meg ezt szeretné csinálni.
2024. jan. 10. 12:02
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tudsz egy lábon guggolni, én meg nem tudok 200 kg-al. De nem én irkáltam be egy nem rám vonatkozó kérdés alá lehúzós dolgokat. Van a gyakori kérdéseken több, egylábas-guggolós kérdés, és jellemzően kondisok jönnek azzal, hogy ők ennyivel annyival nyomják. Ki kérdezte? Egy lábbal megy? Nem.

Akkor minek irkálnak...? Mindig az egyensúlyra, meg a technikára fogják, pedig túldolgozzák a felsőtestüket, vagy súlyfölöslegük van és ezért nem megy, ez ennyire egyszerű. De mintha irigykednének arra akinek megy, mert mindig a mázsákkal jönnek. Ha nem megy egy szimpla egy lábon guggolás sem, akkor tök fölöslegesen tolják az egészet, mintha kisebbségi komplexusa lenne némelyiknek, mindig több tömeg... kink nem inge...

2024. jan. 10. 12:30
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
34: De most már nagyon kíváncsi vagyok a Te véleményedre: ha minden izom megfelelően ki van dolgozva, akkor vajon miért ne menne egy épkézláb egyénnek az egylábas gugi? Ujjam a falhoz értettem, ez teljesen elég volt az egyensúly megtartásában elsőre is anno, tehát ez nem kifogás. Húzódzkodás is min. 15-20 teljes, egyszerre! teljes fekvőtámasz min. 65-85, ez az ami minimum elvárható lenne egy szabályosan kidolgozott egészséges izomzattól. De neeem, mindig csak az izomtömeg... látszat a fontos, meg hogy meglegyint oszt elszállok...:D de ráérek...
2024. jan. 10. 12:52
 38/57 anonim ***** válasza:
47%
én írtam a 200kgs guggolást nem akivel diskurálsz de tényleg sok időd van
2024. jan. 10. 16:11
 39/57 A kérdező kommentje:
200 kilóval guggolsz de az egylábos guggolás nem megyen szeretem a magyar népmeséket de azt a műsort ismered aminek az a címe: A fele sem igaz. 🤣
2024. jan. 10. 17:33
 40/57 A kérdező kommentje:
37ediknek: Hazudik az mármint a 38as. 200 kilónyi súllyal nem állna fel ha még az egylábos se megyen kivétel hahogy maga is 200 kilót nyom az más de másképp hazudság. Nem akarok hazudni de egy vederbe 5 púpos vájling homokot teszek úgy rakok meg két vedret. A vastogabbik betonacéllal együtt 60 70 kilóra mondanám, ez megyen guggolásba mellette pedig az egylábos is megyen ebből már kitalálható a mesemondó kománk hazudsága.
2024. jan. 10. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!