Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egylábas guggolás megyen?

Egylábas guggolás megyen?

Figyelt kérdés

#láb #guggolás #Egylábos #Egylábos guggolás
2022. nov. 2. 20:03
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
0%
meg buta is vagy ahogy olvasom,vagy csak szar a cinizmusod.Olyan szó hogy megyen nincs most mindegy hogy hülyeskedsz e vagy nem,bár nem is vicces.Úgy kérdezik ha kételkedve van hogy megy-e nektek bár ez elég idióta,és olyan sincs hogy a "lábaim vékonyOK"mi az hogy ok?vagy külföldi vagy?vékonyak.Egy lábbal meg ne guggolj mert semmi haszna értelme nincs
2024. jan. 2. 18:01
 22/57 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én január óta csinálom, és jelentősen izmosodott a combom vastagságra és formára is. Bár valószínűleg ennél már tovább ezzel a módszerrel egyre lassabban és kevésbé fog tömeg menni rá de ez nekem tökéletesen elég. Saját testsúlyos edzés párti vagyok inkább. Nekem semmi bajom nincs a "megyen"-el, és a helyesírás helyett inkább a kérdés érdekel jobban, na mindegy.
2024. jan. 2. 19:52
 23/57 anonim ***** válasza:
0%
mi az hogy január óta most van január 2
2024. jan. 2. 22:18
 24/57 anonim ***** válasza:
100%
23: engem kicsit beelőzött ez az új év, le vagyok maradva valahol tavaly, de 2023 január óta -azaz már egy éve csinálom. Lábanként 4-6 szabálytalan ment kezdésnek, nem a nulláról kezdtem, most kb 20-30 szabályos megy egy lábbal egyszerre. Nem célom az izomtömeg építés, inkább a rugalmasság, lazaság stb.
2024. jan. 3. 12:01
 25/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen az ért-

elmes válszírásokat ne foglalkozattok amelyk kötekedik mert csak szar az élete és még guggolni se tud 🤣 pedig azt meg egy kislány is tud ha úgy döntene hogy akar. Tényleg lehet hogy vastagabb lett igazad van 22-edik válaszíró. Illetve a helyesírásom szerintem megfelelő csak minknálunk használatos szó a megyen, és értelmes is.

2024. jan. 6. 11:21
 26/57 A kérdező kommentje:
Szerintem a 21-edik válaszíró buta de nem azért mert kislány hanem mert még azt se tudta hogy vannak helyek ahol a megyen értelmes szó és ismerem azt a rövidítést is hogy megy csak nem vagyok lusta teljesen kiírni ez ilyen barátom kinek a pap kinek a papné na?
2024. jan. 6. 11:26
 27/57 anonim ***** válasza:
25%
mit dumálsz more ne erőltesd
2024. jan. 6. 14:34
 28/57 anonim ***** válasza:
25%
amúgy én kötekedtem és igazad van tényleg nem tudok egy lábbal guggolni,2vel viszont 200kg megvan
2024. jan. 6. 14:35
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
28: guggolj nyugodtan 200-al, örülj neki, és hagyd békén azokat akik tudnak egy lábbal is guggolni, attól még, hogy Neked nem megy, nem kell beleállni a másikba. De tök fölösleges a 200, ha nem funkcionális az izomzat csak teher...Tudod van az izomtömeg növelés, és van az erőnlét növelés, a kettő nem ugyanaz.
2024. jan. 6. 15:02
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi a +100-150 kg, és annál nagyobb súlyokkal guggolók combizma bőven alkalmas az egylábas guggolásra, de aki eddig nem csinálta, annak könnyen megsérülhet a térde . A teljesen lentről történő felguggolásnál nem a comb dolgozik elsősorban, mert az jelentősen megterhelné a térdet abban a pozícióban, szögben.
2024. jan. 6. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!