Egylábas guggolás megyen?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 20:03
11/57 anonim válasza:
Erre nem számítottam, a hülyeség kezd elfajulni xd
12/57 A kérdező kommentje:
10 eztet most mire érted, a népdalt? Nem ismerem ezért nem tudom mi ez.
8 Énnekem már három megyen megállás nélkül de 30at akarok fejleszteni.
2022. nov. 20. 09:20
13/57 A kérdező kommentje:
Nem is olyan könnyű aki szerint a 3 az már kevés próbálja ki mennyi megyen neki akkor rájön 😂
2022. nov. 20. 09:22
14/57 anonim válasza:
Mindkét lábaddal megy ez a 3? Mert akkor csinálj meg 3-at, 3-at lábanként, pihenj kb 4-7 percet, és kezd el ezt megint, kb 3-4-szer, ahogy megy.Ha másodikra nem megy három, akkor 2 stb. Ezt hetente kétszer csinálgatod és egyre több fog lassan menni.
15/57 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a tippet.
2023. dec. 26. 17:25
16/57 anonim válasza:
Látom már régi a kérdés de még: az egylábas guggolás általában 10 emberből 10-nek nem megy, még egy sem. A szabályosan végzett egylábas guggolás az teljes talpon,egyenes törzzsel történik, teljesen leguggolva, és innen lassan, nem lendületből és előredőléssel rásegítve, hanem szintén egyenes törzzsel nyomjuk ki magunkat, miközben a másik lábunkat lehetőleg előrenyújtva tartjuk. Ez az egyik legnehezebb gyakorlat, még a legtöbb kondisnak is csak nehezen megy -vagy egyáltalán nem! A három az már egy nagyon jó alap, én váltott lábon csinálom, 1 jobb, 1 bal és így lábanként 10-ig, ebből 6 minden másnap, előtte bemelegítés! Kozák-guggolás még jó kiegészítésként.
17/57 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ.
2024. jan. 1. 14:58
18/57 A kérdező kommentje:
7-8 már megyen jelenleg lábanként, de csak 65 kiló vagyok.
2024. jan. 1. 15:01
19/57 anonim válasza:
"Ez az egyik legnehezebb gyakorlat, még a legtöbb kondisnak is csak nehezen megy"
Mivel mást gyakorolnak... erejük valószínűleg lenne hozzá, de a technika és az egyensúly elsajátítása hosszadalmasabb folyamat. Egyébként nem igazán alkalmas izomépítésre, sokkal jobb a hagyományos súlyzós guggolás.
20/57 A kérdező kommentje:
Nem is lett vastagabb a combom.
2024. jan. 2. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!