Gyerek és 8 óra munka mellett hogyan oldható meg a rendszeres futás nőként?
Nem tudom, miért kevered a főállású munka melletti tanulást a főállású tanulással...
Időbeosztás pedig nem létezik, csak olyan ember, aki ideig-óráig bírja a rohanást.
A kérdés NEM rólam szól, még nincs gyerekem.
Írtak itt többtucat példát, hogy 2-3 gyerek mellett is megoldható, munka mellett is.
Alapvető dolgokat tagadsz - nem is értem, miért írtad ki a kérdést, ha csak a saját teóriádat vagy képes mantrázni....
Ez a baj kérdező, hogy TE rohansz és el se tudod képzelni, hogy máshogy is lehet élni. Feleségem is ilyen, soha semmire nincs ideje, mert neki KELL megcsinálnia mindent...
Csakhogy ez inkább betegség mintsem kényszer.
63
Mit is csinálok meg? Alig írtam magamról és a kérdés se rólam szól.
Nem, de el se tudod képzelni, hogy gyerekek mellett létezik szabadidő, azt hiszed az egy munka, kényszer, amiből nincs kiút...
Egyrészt egy egészséges családmodellben 2en vannak, tehát simán lehet egymásnak időt csinál i, másrészt pedig nem kell és a gyerekek sem igénylik, hogy te folyamatosan velük foglalkozz, értelmes nevelés kérdése, én pl ma még ki sem keltem az ágyból, feleségem a barátnőjénél aludt, de a gyerekek már megreggeliztek, megebédeltek, és elhúztak a haverokhoz...
Mi dolgom volt nekem ebben? Semmi... az, hogy megnézzem a 8.sárkányok harcát és 2szer bealudjak rajta.
66
Jó, csak mire ennyire önállóak, addig 45 felett leszek... Egy 0-10 éves igényli, hogy foglalkozz vele. 10 felett meg hurcolás és vele tanulás, amíg 14-15. Na utána már önálló.
Szerintem a kérdező arra keres önigazolást, hogy miért ne legyen gyereke...
Mert az egója fontosabb, mint a család.
Hát szerintem önmagunknak kell a legfontosabbnak lennünk.
Amúgy az érdekelt, egy NORMÁLIS ember hogyan oldja meg, sportol-e és ha igen, mennyit. Ide agyatlan sportb....ik gyűltek, akik hazudnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!