Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyerek és 8 óra munka mellett...

Gyerek és 8 óra munka mellett hogyan oldható meg a rendszeres futás nőként?

Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az helyben van. Mas kondiba jar pedig nem csak 8 orat melozik. Gondolom lesz apja is.. de ha nem hat nem 🤷
2022. nov. 5. 08:08
 52/75 A kérdező kommentje:

49

Elliptikus trénerben gondolkozom.

De ha szerinted annyi a lényeg, hogy hány kcal-t éget, akkor nagyon keveset tudsz az emberi szervezetről. :(

50

Hát volt már 18 óra elfogaltságom, 19 is, akkor még jobban bírtam az alváshiányt, mint most, pedig az ideális alvásmennyiség akkor is 9 óra volt nekem.

Az ismerőseim? Sokaknak volt/van napi 30 órányi kötelesség, amiből megcsinál 18-20-at.

2022. nov. 5. 09:05
 53/75 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken élek, feleségemmel és 2 kisgyerekkel, mndketten szarul keresünk mert tanulattlanok vagyunk, ő dajka, én szobafestő mázoló, ketten együtt kb 500at keresünk havonta, ebből családiházat, kutyát, macskát, két gyereket tartunk fent, magas rezsivel mert szigetelettlen a ház, nyáron marad a fizunkból egy kicsi, de azt télen fel is éljük a magas fűtésköltség miatt…

Feleségemmel reggel 6kor kelünk, gyerekek szeremcsére már maguktól kelnek és készülődnek, amíg ez nem így volt, addig 5kor kellett keljünk. Párom 7-4ig dolgozik a 2faluval odébb lévő óviban dajka/takarító munkakőrben, engem 7kor vesz fel főnököm a ház előtt aztán utazunk 100km körzetben oda ahol épp dolgozunk, általában 18:00fele érek haza, szóval ha nekem van időm megoldani és heti 3x el tudok menni bringázni egyet a környéken, akkor nem hiszem el, hogy más ne tudná megoldani, max ha csak kifogásokat akarsz gyártani magadnak miért nem tudsz.

2022. nov. 5. 17:16
 54/75 A kérdező kommentje:

És nem hanyagolod a családodat és megvan a 7 óra alvás? Mert bocs, nem tudom ezt elhinni.

Hajnal 6-kor keléshez este 10-kor már erősen készülődni kell a lefekvéshez a 7 óra alváshoz is (8 órához már aludni is kell), nehezen hihető, hogy ebbe heti 3 bicajozás belefér.

Amúgy szobafestőnek minek külön sportolnia? :-O

Arról nem is beszélve, hogy például ha én aludnék 7 órákat, összeesnék pár nap múlva, ma már nem bírom. Régen is kevés volt, de aránylag bírtam.

2022. nov. 5. 17:22
 55/75 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 4 éves fiam.

Reggel az apja viszi oviba, én 7-re járok dolgozni( én választottam, hogy korán végezzek). 15:00-kor végzek, elmegyek a gyerekért. Kb 15:45 körül hazaérek (nyilván ha megyek boltba , valamivel később). Az apuka nagyon változó,hogy mikor jön meg ( van hogy 17:00 fele, van h később).

Általában 17:00 körül 40 percet spinningelek otthon, a fiam addig mesét/könyvet néz, vagy oda hozza a játékait és játszik mellettem. Ha az apja otthon van akkor játszanak együtt. Főzni hétköznap én nem szoktam, de néha előfordul,hogy egyszerűbb kaját összedobok még a spinnig előtt. Hétvégén szoktam 1 órás tornát beiktatni, ilyenkor vagy tornázik velem, vagy körülöttem el van. Szóval simán megoldható....

2022. nov. 5. 20:27
 56/75 A kérdező kommentje:

Nincs ebédszüneted?

Így mondjuk megoldható, meg jó, hogy otthon edzel. De sulis korában majd tanulni kell vele, hurcolni, nem akarok vájkálni, csak példaként írom, hogy lehet testvére.

2022. nov. 5. 20:32
 57/75 anonim ***** válasza:

Az ebédszünetem a munkaidőmbe be van építve. Testvére nem lesz.

Ha majd tanulni kell vele akkor nem 5-kor spinningelek, hanem 6-kor. Vagy ha minden kötél szakad (de én nem szeretném ezt) akkor fél 9 fele már alszik, akkor is tudnék tekerni.

2022. nov. 5. 20:38
 58/75 A kérdező kommentje:

Mákod van a munkahellyel ebédszünet tekintetében. :)

Hááát, akkor szerencsétek van. :)

2022. nov. 5. 20:42
 59/75 anonim ***** válasza:
51%
Mert szobafestő vagyok, már nem kapcsolhat ki a bringázás? Kérdező, te egy kissé gyogyi vagy…
2022. nov. 5. 23:38
 60/75 anonim ***** válasza:
68%

#59: csak a kifogásokat keresi.... Nem a megoldást.

Egészen biztos, hogy katasztrófális az időbeosztása. Vagy egyáltalán nincs is...

Én is jártam egyetemre, és sok barátom, ismerősöm is. Még az orvosin sem volt olyan, hogy ne lett volna idő más tevékenységre. Fókuszáltan kell tanulni, nem csak úgy odaülni a könyvek mellé és folyatni az időt...

2022. nov. 6. 11:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!