Jogosan nézem idiótáknak azokat akik számára helyes és elfogadható a napi 8 óra munka?
Jelenthetsz kötekedésért,jelenthetsz azért mert nem a kérdésre válaszoltam,stb.
Csak csináld!
De ebben az országban nem csak ez a baj.
Finnországban még az oktatási rendszer is normális.
Cipőt kötni nem tanulnak meg ezek a majmok itthon.
De magyarázni azt tud mindegyik.
Igazság sosincs,és mellesleg...
A demokrácia az nem más,mint diktatúra.
Csak elhitetik veled,hogy te választod meg az embert.
Aki ezt nem tudja,még ennyit sem tud pontosítva,az nyugodtan elfelejtheti hogy valaha is még véletlen megnyer egy egyszerű szójátékot is.
Talán azért, mert a legtöbb munkakörben az a 8 óra 6-6,5 óra effektív munkát jelent. Akik számítógép előtt dolgoznak, nem is dolgozhatnak 8 órára bejelentve 6,5 óránál többet, lévén óránként 10 perc szünetet ír elő a törvény.
Miért hisztiznék azért, mert a napomból ténylegesen 6 óra az érdemi munka, a többi csak a saját piszmogásom?
A munkába utazás ideje az, ami számomra inkább felháborító. Mikor 8 órára fizetnek, de a munkád 10 órát vesz igénybe, mert 1 óra oda, 1 óra vissza. Szerencsére nem érint a probléma, otthonról dolgozom és soha nem mennék irodába már tartósan.
Szabad véleménynyilvánítási jogod van, ugyanakkor bárkit bármilyen tőled eltérő véleménye miatt idiótának tartani nem túlságosan bölcs hozzáállás.
Szóval szeretnéd, ha a finnek megszállnák Magyarországot csak, hogy ne kelljen nyolc órát dolgoznod?
Tanulni kell, ha elég okos vagy, kevesebb - általad szabadon beosztott- munkaórával is többet keresel majd és a magad ura leszel.
Demokrácia sehol sem létezik, a munkaidő meg olyan dolog, hogy a finnek 6 a japánok meg 14 órát dolgoznak.
Amúgy szerintem is egészségesebb lenne a 6 óra, vagy ha 8 akkor legalább amit csak lehet home officeban
Az EU egy gazdasági unió, így is állandóan átlépi a hatáskörét.
A liberalis diktatúra meg semmivel sem jobb, mint a konzervatív, csak kimosva au agyad a szabadság illúzióját kelti.
A középút lenne a legjobb...
Kezdjük azzal, hogy mit dolgoztok és hány év munkatapasztalattal, amiből hány évig voltatok felettesek vagy mentorok.
Szerintem enélkül kár erről beszélni, én személy szerint szeretném tudni, ki milyen tapasztalatok fényében tartja célravezetőbbnek a 6 órát, milyen jellegű munkára és milyen tapasztalatokkal idiótáz másokat.
Nem kötekedni szeretnék, komolyan érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!