Fizikális problémákat okoz nálam a 8 óra munka? Mit csináljak?
Programozóként, hogyan tudnék 6 órát dolgozni max 8 helyett
Úgy érzem, ha 8 órát kell dolgoznom életem végéig akkor szépen lassan leépül a testem
A bőröm egész életemben problémás volt, de tudom, hogy főként menáltis eredtű
29f
Ugye sosem dolgoztál még programozóként? Ha igen akkor ideje munkahelyet váltani... Hol kell egyáltalán fixen 8 órát programozni minden nap? Max egy kiscéget vagy egy hányadék magyar KKV-t tudok elképzelni.
Én is programozó vagyok egy multinál, a munkám nagy részét home officeban töltöm, jó ha egy nap ténylegesen 2-3 órát kell programozással töltenem, a többi idő elmegy meetingekre, megbeszélésekre, tárgyalásokra stb... Azt a pár óra programozást is csinálhatom fekve, állva, kézenállva, teljesen mindegy hogy hogyan. A munkavégzésem is rugalmas, ha kedvem tartja leszaladok a konditerembe vagy otthon gyúrok, lényeg hogy határidőre meg legyek a feladattal de nem kell 8 órán keresztül 1 helyben ülnöm...
Igyekszem nem agyon stresszelni magam, es emiatt gyakran szuneteket tartani, de pl ezt az irodaban nem tudom megtenni, nem lehet orankent lejarkalni, ki az epuletbol anelkul, hogy ez fura legyen az engem korulvevoknek.
Viszont mivel ezt nem tudom megtenni, nem erzem jol magam az irodaban, kicsit mindig feszelyezve emiatt, ha otthon vagyok persze akkor lazabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!