Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 7:30 perc/km kocogás rossz idő?

7:30 perc/km kocogás rossz idő?

Figyelt kérdés
Figyelembe véve azt, hogy ez volt az első, és már évek óta nem sokat sportolok/mozgok. Nem is bírtam 2 km-nél többet, így is kellett kétszer sétálnom. 21L

2022. szept. 8. 08:07
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
84%
Nem jó idő, de nulláról kezdve miért lenne egyből jó időd? Viszont innen nagyon gyorsan lehet fejlődni.
2022. szept. 8. 09:16
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó, de nem is nagyon rossz. Ne add fel, én rosszabb idővel kezdtem 27 évesen.
2022. szept. 8. 10:30
 3/44 anonim ***** válasza:
78%

Hát ha évek óta nem sportoltál, akkor extrém jó tempó, megkockáztatom, hogy sokaknak nem menne elsőre. Én pl pulzusalapú edzésen vagyok 4 hónapja, rendszeresen 9 hónapja futok, 2,5 éve sportolok és kb ez az átlagtempóm még mindig.

A belegyaloglás helyett a lassítást javaslom. :)

De elsőre brutál jó vagy!!!

29N

2022. szept. 8. 12:20
 4/44 anonim ***** válasza:
28%
Ha Valaki paskolná a popsid futás közben , akkor gyorsabb lennél.
2022. szept. 8. 15:09
 5/44 anonim ***** válasza:
76%

3:

Azért extrém jótól messze van, főleg úgy, hogy 2 km-t nem tudott végigfutni, tehát nem arról van szó, hogy ez az aerob futása pulzuskontrollal, és egyébként jóval gyorsabban is tudna, hanem ez amire most képes. Innen rengeteget lehet fejlődni, de ettől még egyelőre ez leépült erönlét.

2022. szept. 8. 16:26
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem jó, főleg a megtett távolság, 2 bekesétálással, ennyi idősen. Na és! Kit érdekel? Elkezdted, hát folytasd! Ahogy már írták, innen gyorsan lehetsz hétről hétre egyre jobb! Ne add föl, mindent bele!

:)

2022. szept. 8. 16:29
 7/44 anonim ***** válasza:
66%

5

De nem sportolt. Így elsőre brutál jó.

Nekem így 8:30p/km menne, 1 km max.

2022. szept. 8. 16:45
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire edzetlenül szerintem is jó időnek mondható, abszolút.
2022. szept. 8. 23:46
 9/44 anonim ***** válasza:
51%

7:

Nem, nem brutál jó. A tied meg már az a szint, hogy ha nem kezdesz el mozogni (séta is jó), simán egészségügyi következményei lehetnek az erőnlét ilyen szintű leépülésének, valószínűleg már néhány emelet lépcső is gondot jelenthet.

2022. szept. 9. 06:12
 10/44 anonim ***** válasza:

9

Ehhez képest régóta rendszeresen futókat látok 7 p/km körüli időkkel és mint mondtam, nekem is 7:30p/km az időm edzésnél.

Meg ehhez képest Cooperen is kb ez a tempója a diákoknak.

És igen, annak, aki sokáig nem sportol, gondot jelent a lépcső is. Nekem legalábbis jelentett, 20-as BMI-vel is és orvosok szerint normális.

Én kb 19 évesen mentem először futni, akkor a kérdező idejénél rosszabb lett és távra is kb ennyi. Aztán minden évben elkezdtem és kb ugyanennyi lett a tempóm és a táv is kb. Hangos lihegéssel.

Ha valaki sokat sportol évekig, az erős, de aki nem, az nyilván nem is az.

29N

2022. szept. 9. 06:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!