Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért fáj a hátam futástól?

Miért fáj a hátam futástól?

Figyelt kérdés

Már 1 hete kezdtem el futni rendszeresen, azelött elég passzív életet éltem. Úgy futok hogy egyik nap futok, másik nap pihenek, harmadik nap megint futok, negyedik nap megint pihenek és így tovább. Kb fél órákat 40 perceket futok. Be szoktam melegíteni. Ne fussak ilyen gyakran, elég heti 2x kb?

31F

2022. máj. 7. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor táv futást végzel gondolom. Én azt ajánlom, hogy fuss 25-30 percet. Mert később, ha most futsz 40 percet akkor mennyit fogsz futni több órát? Élvezd a dolgot ezt kell elérni..

Én még ajánlom, hogy heti egyszer végezz magas intenzitású futást.. 4p futás 1 perc séta.

2022. máj. 7. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Érdemes pulzus alapú futásokat végezned. Olvass utána, hogy mi az! A hátfájásodnak sok oka lehet. Ha tartósan megmarad, érdemes reumatológushoz fordulni.
2022. máj. 11. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!