Futástól formásodhatok, izmosodhatok?
Olyan butuska kérdés ez...
Mennyi futás hetente,milyen tempóban,mit jelent nálad a formás, izmos?
Én sem csodálkozom azon, hogy sokan nem tudnak szöveget értelmezni, ellenben bevágják a durcit.
Mit nem lehet azon megérteni, hogy igen, lehet a futástól izmosodni, formálódni, ha megfelelő az intenzitás, a mennyiség... ha nem az, akkor nem lehet. Ennyi.
Ne vedd fel előző.
Lejárt lemez ez már.
A kérdező a semmi sportolás után majd elkezd minden nap vagy minden másnap kocogni.
Kb 2 hét és a fejletlen izomzata miatt kap egy sípcsont csonthártya gyulladást és elkönyveli,hogy a futás sza r:D
A hozzáállásából eléggé egyértelmű forgatókönyv.
Gratulálok nektek! Nyilván nem komoly, így nem kérdés, hogy az a hülye aki ezt beveszi és még válaszol is rá. De drága! 😂😂
7: Tegyük fel 1 éve nem edzettem rendszeresen, de most rámjött a hoppáré és minden nap futok. 1 óra még hazakeveredek, viszont ebbe benne vannak a séták, nyújtások. Akkor az kicsinálja az ízületeket? Fél óra után éreztem hogy bemelegedett a lábam és akkor voltam úgy hogy most vagyok a legterhelhetőbb. Azt érdemben nagyjából egy olyan 19 perces futás előzte meg.
Ez amúgy egy kérdés most, igen 😀-gondoltam megragadom az alkalmat és csinosítok az eredeti kérdésen hogy valami jó is megmaradjon belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!