Futástól lábak miért nem lesznek formásak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt látom hogy olyan igazi formás lábat és feneket csak az a rohadt edzőtermi edzés fog csinálni. Nem lehet megkerülni.
A városban évek óta látok futó csajokat, van akit már 5 éve minden nap, és egyáltalán nincsen formás lába vagy feneke.
2021. jún. 11. 16:02
1/17 anonim válasza:
Mert futás az állóképesség és nem az izomzat növelésére alkalmas
2/17 anonim válasza:
+ Genetika. Akinek kiemelkedően jó a genetikája izmosodáshoz, az ha ül egész nap, akkor se fog olyan sz***rul kinézni, mert nyilván mindenki megemel néha egy szatyrot, tologat pár bútort stb. Ha elkezd erre valamit sportolni, mint a futás, már izmos lesz, ha elkezd okosan izomépítő edzésmunkát végezni, pedig brutál lesz a kinézete. Akik a futást szeretik, általában nem is izmosodnak könnyen, úgyhogy ha súlyokkal edzenének, akkor se lenne annyira formás a lábuk, mint másoknak. De az igaz, hogy a futás nagyon kicsit izmosít, meg ott is lehet sz*r az edzésterved. Ha eljutsz azért 4 perc feletti 800m-ről (és nem az elhízás miatt ilyen gyenge), 2:10-esre, akkor azért senki ne mondja nekem, hogy nem leszel jóval izmosabb. A konditerembe szintén lehet rossz az edzésterved és akkor hiába jársz le 5 éve, egy nem jó genetikával lehet nem fogsz túl jól kinézni. És a konditerem se megváltás, mert a gépek nagy részével olyan sokat nem érsz. Ami nagyon hatékony, azok a legerősebb mozgásminták, mint a guggolás, felhúzás, csípőemelés, és ott okosan felépíteni, menedzselni a körülményeket, mérőszámokat (mint, hogy mi a megfelelő mértékű ellenállás), hogy a maximálishoz közeli fejlődést ki tudd hozni magadból.
4/17 anonim válasza:
Hülyeség. Jó lábaid lesznek tőle, ha mégse akkor valamit szarul csinálsz
5/17 anonim válasza:
Jah persze nem lesz olyan ótvarul kigyúrt kondis láb, de az nem is esztétikus csak az undorító testképzavaros beteg gyúrósok szerint az, normálisan ember számára az visszataszító.
6/17 anonim válasza:
A futas kardio. Ha formas labat akarsz guggolj meg huzz fel
8/17 anonim válasza:
Tudom es bajnok labam is van papi 💪
9/17 anonim válasza:
El tudom képzelni. Legalább lábad van ha már eszed nincs.
10/17 anonim válasza:
Ez mibol jon le? Mert azt irtam h sulyzos edzes alkalmasabb izomepitesre mint a futas? 🤔 Ez egyertelmu. Szerintem te nem vagy akkor kepbe 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!