Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futástól lábak miért nem...

Futástól lábak miért nem lesznek formásak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt látom hogy olyan igazi formás lábat és feneket csak az a rohadt edzőtermi edzés fog csinálni. Nem lehet megkerülni.

A városban évek óta látok futó csajokat, van akit már 5 éve minden nap, és egyáltalán nincsen formás lába vagy feneke.

2021. jún. 11. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
Mert futás az állóképesség és nem az izomzat növelésére alkalmas
2021. jún. 11. 16:06
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
+ Genetika. Akinek kiemelkedően jó a genetikája izmosodáshoz, az ha ül egész nap, akkor se fog olyan sz***rul kinézni, mert nyilván mindenki megemel néha egy szatyrot, tologat pár bútort stb. Ha elkezd erre valamit sportolni, mint a futás, már izmos lesz, ha elkezd okosan izomépítő edzésmunkát végezni, pedig brutál lesz a kinézete. Akik a futást szeretik, általában nem is izmosodnak könnyen, úgyhogy ha súlyokkal edzenének, akkor se lenne annyira formás a lábuk, mint másoknak. De az igaz, hogy a futás nagyon kicsit izmosít, meg ott is lehet sz*r az edzésterved. Ha eljutsz azért 4 perc feletti 800m-ről (és nem az elhízás miatt ilyen gyenge), 2:10-esre, akkor azért senki ne mondja nekem, hogy nem leszel jóval izmosabb. A konditerembe szintén lehet rossz az edzésterved és akkor hiába jársz le 5 éve, egy nem jó genetikával lehet nem fogsz túl jól kinézni. És a konditerem se megváltás, mert a gépek nagy részével olyan sokat nem érsz. Ami nagyon hatékony, azok a legerősebb mozgásminták, mint a guggolás, felhúzás, csípőemelés, és ott okosan felépíteni, menedzselni a körülményeket, mérőszámokat (mint, hogy mi a megfelelő mértékű ellenállás), hogy a maximálishoz közeli fejlődést ki tudd hozni magadból.
2021. jún. 11. 17:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Te régóta futsz?
2021. jún. 11. 21:40
 4/17 anonim ***** válasza:
54%
Hülyeség. Jó lábaid lesznek tőle, ha mégse akkor valamit szarul csinálsz
2021. jún. 12. 08:42
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
Jah persze nem lesz olyan ótvarul kigyúrt kondis láb, de az nem is esztétikus csak az undorító testképzavaros beteg gyúrósok szerint az, normálisan ember számára az visszataszító.
2021. jún. 12. 08:44
 6/17 anonim ***** válasza:
34%
A futas kardio. Ha formas labat akarsz guggolj meg huzz fel
2021. jún. 12. 14:12
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
6 te jó okos vagy
2021. jún. 12. 14:24
 8/17 anonim ***** válasza:
20%
Tudom es bajnok labam is van papi 💪
2021. jún. 12. 14:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
El tudom képzelni. Legalább lábad van ha már eszed nincs.
2021. jún. 13. 18:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez mibol jon le? Mert azt irtam h sulyzos edzes alkalmasabb izomepitesre mint a futas? 🤔 Ez egyertelmu. Szerintem te nem vagy akkor kepbe 🤷‍♂️
2021. jún. 13. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!