Futástól lábak miért nem lesznek formásak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt látom hogy olyan igazi formás lábat és feneket csak az a rohadt edzőtermi edzés fog csinálni. Nem lehet megkerülni.
A városban évek óta látok futó csajokat, van akit már 5 éve minden nap, és egyáltalán nincsen formás lába vagy feneke.
2021. jún. 11. 16:02
11/17 anonim válasza:
Te nem fogod fel, hogy az izmos, formás láb az egy normális ember számára nem azt jelenti mint a kondis pszichésen eltorzultak számra.
12/17 anonim válasza:
Sztem te kevered inkabb a koxos versenyzoket a hobbi kondisokkal. Attol meg h sullyal edzel nem leszel mr o.. nem lesz 3x akkkora eltorzult labad.. csak izmos. A futoknak palcika labuk van
13/17 anonim válasza:
Ne mondj ekkora blődséget hogy a futóknak lácikalábuk van. Látszik életedben nem láttál futót de az észt azt tudod osztani. Nevetséges vagy.
16/17 anonim válasza:
Én láttam már ugyancsak szép formás lábú futókat, de tegyük hozza mi számít szépnek. Számomra mindenképp a vékony láb. Az izmos láb már nem az esetem, van egy határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!