Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha heti 3 crossfit mellett...

Ha heti 3 crossfit mellett eljárok 3x 1 órát kardiózni, az elég szerintetek?

Figyelt kérdés

Sajnos volt egy közel egy éves időszak, amikor eü. okokból nem mozoghattam. Persze én hülye nem fogtam meg az étkezést, így felugrott 10 kiló.. :(

Diéta, crossfit és kardió (pontosabban aerob) mellett, szépen alakulok majd? Június végére reális ezt lepucolni?

Ebben a konstellációban még nem próbáltam súlyt veszíteni:D

2022. ápr. 13. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
bocs hogy ha nyersnek tűnök de annyira unalmas már ez. Ha csak az a cél, hogy fogyj le akkor kár az életed kockáztatnod napi szinten a corssfittel, helyette tedd rendbe az étrended. Kétszer ennyi crossfit mellett is lehet hízni, az evésen múlik. Kalóriaszámolás.
2022. ápr. 13. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
93%

Súlyt veszíteni kalóriadeficitben fogsz, másban nem. Ergo ha van kalóriadeficiten alapuló étrend, akkor van fogyás. Ha nincs kalóriadeficiten alapuló étrend, akkor hiába a crossfit és a kardió, nem lesz fogyás. Matek. A konkrét kalóriaszámon múlik minden.

Mellesleg a crossfitnek alapból is van egy aerob mozgásforma jellege, úgyhogy amellé még heti háromszor 1 óra kardió combos. Azért nem kell halálra edzened magad, ha fogyni akarsz, mert még egyszer elmondom, hogy az csak az étrend matekján múlik.

Ha belefér a heti három crossfit és a heti három kardió, akkor oké, de a regeneráció ugyanolyan fontos, mint maga az edzés. Ha nem fogsz tudni regenerálódni ennyi edzés mellett, akkor csak a hátrányodra fog válni. De ezt neked kell tudni.

2022. ápr. 13. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat szamold ki h eleg e. Nemtudjuk mennyit egetsz meg viszel be..
2022. ápr. 15. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!