Ha heti 3 crossfit mellett eljárok 3x 1 órát kardiózni, az elég szerintetek?
Sajnos volt egy közel egy éves időszak, amikor eü. okokból nem mozoghattam. Persze én hülye nem fogtam meg az étkezést, így felugrott 10 kiló.. :(
Diéta, crossfit és kardió (pontosabban aerob) mellett, szépen alakulok majd? Június végére reális ezt lepucolni?
Ebben a konstellációban még nem próbáltam súlyt veszíteni:D
Súlyt veszíteni kalóriadeficitben fogsz, másban nem. Ergo ha van kalóriadeficiten alapuló étrend, akkor van fogyás. Ha nincs kalóriadeficiten alapuló étrend, akkor hiába a crossfit és a kardió, nem lesz fogyás. Matek. A konkrét kalóriaszámon múlik minden.
Mellesleg a crossfitnek alapból is van egy aerob mozgásforma jellege, úgyhogy amellé még heti háromszor 1 óra kardió combos. Azért nem kell halálra edzened magad, ha fogyni akarsz, mert még egyszer elmondom, hogy az csak az étrend matekján múlik.
Ha belefér a heti három crossfit és a heti három kardió, akkor oké, de a regeneráció ugyanolyan fontos, mint maga az edzés. Ha nem fogsz tudni regenerálódni ennyi edzés mellett, akkor csak a hátrányodra fog válni. De ezt neked kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!