Tömegelés mellett, ha elkezdek kardiozni, működni fog a zsírégetés?
Most vettem fehérjét, és ráálltam a tömegelésre, csak az a baj, hogy van háj is rajtam....
Ha az edzésbe beiktatok, kardiót, (szobabicikli, futás, stb), és előtte ha iszok L-carnitint (2000 mg-osat), akkor menni fog a zsírégetés?
Megmondom. Mert nagyot téved aki azt hiszi, hogy szálkásítani nagy ismétléssel és kis súllyal kell. Akkor szépen lediétázod az izmaidat, nem fogja tartogatni a tested ha nem kapja meg a szokásos nagy terhelést.
Én ugyanazzal az edzéssel szálkásítok mint tömegnövelek, a különbség a kardióban meg a táplálkozásban van.
na pont ilyesmire gondoltam, hogy pihenőnapokon meg eljárok futni, meg biciklizni....
ez így hatásos lehet?
Tömegelés mellett fölösleges.
Akkor inkább egyél kevesebb ch-t.
Jó nagy baromságot találtatok ki.
Az izomépítés és a zsír leadás sem az edzés közben megy végbe. A Súlyzós edzés után nagy terhelés mellett a nagy izomcsoportok 5-7, a kicsik 3-4 nap alatt regenerálódnak.
Tehát folyamatos kalóriatöbbletet kell nekik biztosítani a növekedéshez.
A két folyamat nem működik egyszerre.
Tömegelés alatt más okból lehet kardiózni.
(állóképesség fenntartása, jobb inzulinérzékenység, jobb tápanyag partícionálás, magas vérnyomás csökkentése, egészségügyi szempontok, stb...)
Amigo jól leírja a lényeget(látszik hogy ez a szakmája)Még annyit hozzácsapok hogy azért is jó a kardió tömegelésnél mert éhes lesz tőle az ember és még több kaja leficcen.
Bár nem teljesen naturál eszközökkel azért összehozható a kettő együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!