Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegelés mellett, ha elkezdek...

Tömegelés mellett, ha elkezdek kardiozni, működni fog a zsírégetés?

Figyelt kérdés

Most vettem fehérjét, és ráálltam a tömegelésre, csak az a baj, hogy van háj is rajtam....

Ha az edzésbe beiktatok, kardiót, (szobabicikli, futás, stb), és előtte ha iszok L-carnitint (2000 mg-osat), akkor menni fog a zsírégetés?

2010. dec. 9. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Vagy lefelé (zsírvesztés) vagy felfelé (izomépítés) építkezik a test, egyszerre nem megy a kettő csinálj bármit bárhogyan.
2010. dec. 9. 21:25
 2/9 A kérdező kommentje:
sejtettem. De akkor miért edzenek sokan úgy a konditerembe, hogy normál súlyzós edzés (nem szálkásító, tehát nem nagy ismétlésszámú), és utána pedig futógépen futnak, ill. egyéb gépeken kardióznak?.
2010. dec. 9. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Megmondom. Mert nagyot téved aki azt hiszi, hogy szálkásítani nagy ismétléssel és kis súllyal kell. Akkor szépen lediétázod az izmaidat, nem fogja tartogatni a tested ha nem kapja meg a szokásos nagy terhelést.

Én ugyanazzal az edzéssel szálkásítok mint tömegnövelek, a különbség a kardióban meg a táplálkozásban van.

2010. dec. 9. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
de tömegelés mellett mehet pihenőnapokon mehet a zsírégetés... nem fogsz annyira zsírosodni
2010. dec. 9. 21:50
 5/9 A kérdező kommentje:

na pont ilyesmire gondoltam, hogy pihenőnapokon meg eljárok futni, meg biciklizni....

ez így hatásos lehet?

2010. dec. 9. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát abban hatásos lehet, hogy az izomtömeg mellé kevesebb zsír másszon fel. De valamennyi fog. Amúgy a kajával szerintem jobban tudnád befolyásolni.
2010. dec. 9. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Tömegelés mellett fölösleges.

Akkor inkább egyél kevesebb ch-t.

2010. dec. 9. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Jó nagy baromságot találtatok ki.

Az izomépítés és a zsír leadás sem az edzés közben megy végbe. A Súlyzós edzés után nagy terhelés mellett a nagy izomcsoportok 5-7, a kicsik 3-4 nap alatt regenerálódnak.

Tehát folyamatos kalóriatöbbletet kell nekik biztosítani a növekedéshez.

A két folyamat nem működik egyszerre.

Tömegelés alatt más okból lehet kardiózni.

(állóképesség fenntartása, jobb inzulinérzékenység, jobb tápanyag partícionálás, magas vérnyomás csökkentése, egészségügyi szempontok, stb...)

2010. dec. 10. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Amigo jól leírja a lényeget(látszik hogy ez a szakmája)Még annyit hozzácsapok hogy azért is jó a kardió tömegelésnél mert éhes lesz tőle az ember és még több kaja leficcen.

Bár nem teljesen naturál eszközökkel azért összehozható a kettő együtt

2010. dec. 10. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!