Hogyan kell helyesen futni?
Környékünkön nincs erre edzés, így magamra vagyok utalva. Van valamilyen írás vagy videó, ami kiinduló alapnak jó összefoglaló lenne?
Alapvetően a mozgásomat kell rendberakni, mert nem tanultam meg helyesen futni.
A célom inkább csak általános edzés. Egy órát futok, és ennyi idő alatt szeretnék minél messzebb jutni, sérülés nélkül. Nyilván előtte bemelegítés, utána nyújtás... tehát teljes körítéssel szeretnék helyesen edzeni.
Másik kérdés. Cipővásárláshoz kellene javaslat. Hogyan találom meg számomra a legjobb kezdő futócipőt? Tehát azért az olcsóbb kategóriában nézelődöm.
Köszönöm a segítséget!
A lépés olyan legyen ami kényelmes, nem kell métereset ugrani. A törzsed kicsit előrefelé legyen, könnyebb is úgy futni.
Futócipők közül asics gel nagyon jó aszfaltra, de pl nekem sima valamilyen nike futócipőm, több éves és jól bírja a napi ötöt, szóval nézz szét, próbálj fel sokat és hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!