A változatosság fontos a testépítésben?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy havonta váltogatom a gyakorlatokat vagy másik nap edzem a az izomcsoportokat mint ahogy eddig. Sokat számít az hogy egy héten 1x kicsit lazábban veszem az étrendet nassolok keveset meg azt eszek amit szeretek? Ezek fontosak? Vagy van még vmi hasonló tippetek?2010. aug. 19. 19:04
41/47 clint válasza:
"""Előbb baszlak földre, csavarom ki a karod, minthogy a melák léha testeddel te bármit csinálnák""""
Ja bocs, nem Jet Li filmet néztél, hanem Steven Seagalt:D:D
A fizika törvényei persze nem léteznek, miszerint egy nálad kb 3x erősebb és méretre is jóval nagyobb ember karját hogy csavarod ki a te kis gyenge fizikumoddal???
Ismerek egy KRav Maga edzőt, aki mutatott néhány fogást. Nos neki nem sikerült kicsavarni. Neked persze menne.
(azt már nem is mondom, hogy ő is kb 100 kg)
42/47 anonim válasza:
Hallod clint téged reggelire enne meg.Minden nap Ronnie Coleman-eket ebédel.Vacsira meg leficcen 1-2 Jay
44/47 anonim válasza:
jaja 60kilós embernek naponta legalább 6-700kiló szín hús kell ahhoz hogy 100-120kilós embereket csak úgy dobáljon
45/47 clint válasza:
na majd ha látok egy rendőrautót, és egy 60 kilós kis köcsög épp egy néger 60-as bicepszet majszol meg is találtam a barátunkat:D
Habár amilyen hülye, lehet nem is tud vezetni, ugyhogy gyalogosjárőrt kell keresni.
47/47 A kérdező kommentje:
végülis nem tudtam megállni hogy ne vitatkozzak... és különben le se szar..om az ilyen bunkókat csak ha ide jönnek és másokba belekötnek és a kérdésemre meg nem kapok választ az már felbsz.
2010. aug. 20. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!