Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A változatosság fontos a...

A változatosság fontos a testépítésben?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy havonta váltogatom a gyakorlatokat vagy másik nap edzem a az izomcsoportokat mint ahogy eddig. Sokat számít az hogy egy héten 1x kicsit lazábban veszem az étrendet nassolok keveset meg azt eszek amit szeretek? Ezek fontosak? Vagy van még vmi hasonló tippetek?
2010. aug. 19. 19:04
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Mellesleg olyan hogy felfújt izom nincs, az izom az izom. Izomszövet basz.ki nem levegő szövet. Attól hogy neked 25ös karod és irigykedsz még nem kell beugatni hülyeségeket mert te leszel idiótának nézve. te 70 kilós színizom vadállat
2010. aug. 19. 23:21
 12/47 anonim ***** válasza:
Jah látom hogy egy másik kérdésben a focistákat is aláztad meg munkára küldted hát te nem vagy normális. Te lenézel minden sportolót vagy mi van veled? Ha ennyire munka mániás vagy menjél dolgozni 0-24ig, egyrészt legalább megdöglenél és eggyel kevesebb retard lenne a földön , másrészt ide se válaszolgatnál...
2010. aug. 19. 23:26
 13/47 clint ***** válasza:
100%

kedves 43% a te elméleted szerint akkor pl kovács kokó istvánt azért nem engednék össze mike tysonnal mert tyson csuklója eltörne???:D

hallod kidobóként dolgoztam 6 évig és egy 70 kilós "színizom" feljelentett egyszer mert eszméletlenre vertem elvileg, holott csak egy tenyerest kapott és beájult.

De tényleg erről jut eszembe, a diszkóban miért nem 70 kilós szinizom gyerekek vannak, hisz rajtuk eltörik mindenki csuklója.

2010. aug. 19. 23:29
 14/47 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az ilyen 20 éves apuci kisfiúkat, bmwvel a seggük alatt, turmixal a kezükben meg kondibérlettel a zsebükben, és keménynek hiszik magukat mert a kondiba lógnak, és méregetik a karjukat. Ha meg kellene emelni, valami betont, beszarnának, ha meg végig kéne menni egy 5 kilóméteres akadálypályán, 2 kilóméter futással, akkor már a tüdődet kiköpöd és sírsz.
2010. aug. 19. 23:29
 15/47 anonim ***** válasza:
Ha szériáznod kéne 60-70 kilóval állva bicepszre, vagy ha szériáznod kéne guggolva 150 kgval vagy ha fekvenyomnod kéne 130kgval "akkor már a tüdődet kiköpöd és sírsz." Érted vagy folytassuk? :)
2010. aug. 19. 23:36
 16/47 anonim ***** válasza:
Értem. De nem hinném, hogy bármikor adódna olyan szituáció az életben, ahol nekem muszáj lenne ezt tennem amit te leírtam, vagyis az életem függne tőle. Fordítva viszont lehet hogy előfordul a dolog, sőt, még a kertben a munkát is elvégzed, és apád is örülni fog neked, hogy nem a függönybe kent. 2 hét katonaság kinyírna téged, sírva rohannál haza.
2010. aug. 19. 23:42
 17/47 anonim ***** válasza:
szerintem ha hülye vagy kussolsz
2010. aug. 19. 23:43
 18/47 anonim ***** válasza:
Mellesleg megnézem ahogy te 60-70 kilóval bicepszezel full egyenes derékkal csalás, belendítés, és minden lendület nélkül.
2010. aug. 19. 23:43
 19/47 anonim ***** válasza:
Mert az életben aztán tényleg nagyon sokszor kell végigmenni egy 5kmes akadálypályán :DDDDDDDDD
2010. aug. 19. 23:44
 20/47 anonim ***** válasza:

Ha katona vagy, rendőr vagy, akkor elég sokszor. Ha megkergetnek a cigányok, akkor is megeshet. Ha a kutya kerget meg, akkor nem fekvenyomni kell vele, hanem szétszedni, vagy elmenekülni.

A lényeg, hogy attól hogy nagy a karod, még nem vagy erős, max nagy a karod. Nem szeretem mikor erősnek, kitartónak, és állóképesnek nevezik magukat ezek a kondis baromállatok. Szép nagy darab izmaik vannak, de max a tükörben érnek valamit, mert használhatatlanok másra. Felesleges teher.

2010. aug. 19. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!