Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nyárig lehet kerekebb fenekem?

Nyárig lehet kerekebb fenekem?

Figyelt kérdés

Tudom, ez sokmindentől függ. De nekem ilyen kocka alakú fenekem van, oldalról nézve elég nagy, de hátulról, meg elölről semmi kerekség nincs. Mintha a combom, meg csípőm egyvonalban lenne. Az a kérdésem, hogyha egy héten 3-4x edzek a fenekemre, és a táplálkozásomra is odafigyelek, lehet nyárra hátulról nézve is kerek fenekem?

Mert ha nem, el se kezdem.

(Rohadt lusta vagyok, és ahelyett, hogy elkezdeném, itt kérdezősködöm, hogy húzhassam az időt)

2021. jan. 13. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet. Kezdd el már ma :) ha keményen megnyomod az edzéseket, akkor a 4 sok lesz egy héten, mivel ugyanarra az izomcsoportra edzel és alig lesz ideje az izmaidnak pihenni. Ha vékony vagy akkor az edzés mellé nyugodtan kövess "tömegelő" étrendet, az is segíteni fog.
2021. jan. 13. 12:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen építő jellegű választ kaptam tőled! És nem lecseszést, hogy egy lusta disznó vagyok, csak keresem a kifogásokat, stb.

Egyébként a tömegem teljesen rendben van, 176cm 60kg, szerintem nem vagyok sovány :)

2021. jan. 13. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy pár kiló még elfér rajtad szerintem, lehet, hogy pont annyi amennyi onnan a fenekedről hiányzik :D ja, és azt elfelejtettem előbb írni, hogy vegyél egy kisebb súlyzót vagy gumipántot vagy valamilyen eszközt, mert nélkülük nem lesz fejlődés hosszú távon :)
2021. jan. 13. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Vannak súlyzóim, csak senki nem használja őket. Na majd most! :D

Sajnos nem hízhatok, ez a versenysúlyom.

(Halkan megjegyzem, hogy felette vagyok mindig 2-3 kilóval, de az edző meg ne tudja) :D

2021. jan. 13. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit sportolsz? :) Ha tippelnem kéne akkor kosár ilyen magassággal, de ott nem igen van versenysúly.
2021. jan. 13. 13:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Thai box :)

Itt is jól jön a magasság.

2021. jan. 13. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
húha, akkor jó erőben lehetsz te is :D
2021. jan. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!