Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el hogy...

Hogyan érhetném el hogy kerekebb fenekem legyen?

Figyelt kérdés
Már 1 hete csinálok 100 kitörést, és 100 guggolást 2 kg súlyzóval. Látok változást, de még a fenekem nem olyan, mint szeretném. Lány vagyok.
2018. szept. 16. 17:13
1 2
 1/17 anonim válasza:
Genetikáról hallottál már? Utánozni ugyan lehet, de sosem tudod olyanná tenni, mint az akinek születésétől fogva ilyen, és még nagynak is szép:D
2018. szept. 16. 17:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Homokóra alkatom van, és elvileg az olyanoknak lehet nagyobb a fenekük. Végül is az enyém se olyan kicsi, csak lapos. De érzem hogy változott valamit, mert most ahogy ülök, már nem a csontjaimat érzem.
2018. szept. 16. 17:21
 3/17 anonim válasza:
Már egy hete? Aztaa!! :D Ahhoz, hogy formálódjon nem lesz elég egy hét, vagy egy hónap. Én kb. 6-8 hónap után láttam változást, de folyamatosan edzeni kell rá, ez nem olyan, hogy egyszer csak kerek lesz, és aztán úgy marad.
2018. szept. 16. 17:23
 4/17 anonim válasza:
2 Mondom, hogy genetika. Sosem lesz olyan, mint annak akinek születésétől kezdve már olyan.
2018. szept. 16. 17:23
 5/17 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt nem fogsz nagy változást látni...ahhoz 1 hónap kell. De futhatsz, kerékpározhatsz is.
2018. szept. 16. 17:24
 6/17 A kérdező kommentje:
Egy fél év is lehet akár mire nagyobb eredményt látok? Addig mindennap kell csinálnom a gyakorlatokat? Ez elég kár. Amúgy egy szóval sem írtam, hogy hatalmasat változtam volna egy hét alatt.
2018. szept. 16. 17:26
 7/17 anonim válasza:
Anyukám mindig is rengeteget mozgott, imád biciklizni, egy időben még futni is járt rendszeresen, egészségesen táplálkozik, és izmos ugyan a feneke, de nem kerek. Nekem sem az. Szerintem is genetika.
2018. szept. 16. 17:34
 8/17 anonim ***** válasza:
Izomépítéshez nehezebb gyakorlat kell, amiből keveset tudsz megcsinálni. Próbálj pl. egy lábbal guggolni, vagy két lábbal nagy súllyal. Azonkívül kell kellő mennyiségű fehérje és sok szénhidrát is, különben nem fog nőni az izom.
2018. szept. 16. 17:42
 9/17 A kérdező kommentje:
Milyen nagy súllyal? Amúgy rosszul fogalmaztam egy hete csinálok 100 guggolást, és 100 kitörést, egy hónapja kezdtem el, akkor még 50-et csináltam.
2018. szept. 16. 17:44
 10/17 anonim ***** válasza:
ezt nem a sport kategoriaba kellett vokna feltenned? 1 het marha keves, 3 honap mire szemmel lathato valtozas lesz, de egy rendes alak elerese tobb ido ennel.
2018. szept. 16. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!