Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el, hogy békénha...

Hogy érhetném el, hogy békénhagyjon?

Figyelt kérdés

Van egy nálam egy évvel idősebb lány a suliban (én 17 vagyok), nem ismerem és ő sem engem. Ő ilyen leszívatott hajú, tetkózott vonal szemöldökű, mindegy, a lényeg hogy azt hiszi ő a valaki..én annyit ártottam neki, hogy az egyik kiszemelt pasijának én tetszettem, azóta konkrétan fenyeget hogy megtép, a folyosón direkt belémrúg, és nyilvánosan szid. Ez főleg azért zavar, mert mondhatni sok barátom és ismerősöm van (főleg az iskolában), és kellemetlen amikor közszemlére ordít velem, én meg egy szót sem szólok...

A tanárokat egyszer vontam bele, illetve az egyik osztálytársam, nem lett semmi és nem is akarok neki rosszat, megbeszélni nem hajlandó...de valahogy le szeretném ezt zárni..nagyon sok barátom "szembeszállt" vele, de ettől méginkább utál engem, meg amúgysem szeretném őket ebbe belekeverni..(a fiúval nem jöttem össze, van barátom)

Valaki tudna segíteni, hogy tehetném?

(Számtalan facebook üzenetet küldtem neki, a válasz egy hosszú káromkodás volt mindegyiknél)

2016. ápr. 16. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szòlj a szüleidnek. Ilyenkor csak az segít. Ők beszéljenek a csaj szüleivel., tegyék helyre. Ha meg nem csinálnak semmit a te szüleid is beszélhetnek vele. Az ilyeneknek csak addig nagy a p#fájuk amíg egy erősebb karaktert ki nem fognak. Ha meg szövegel,simán mosolyogj..azzal nem tud mit kezdeni. Hagyd ott aztán nem lesz kinek előadnia magát.
2016. ápr. 16. 11:09
 2/3 Blade Bone ***** válasza:
Meg kell cipőzni.. Az a legfőbb gondja, hogy nem állsz ki vele és ahogy elmesélted, nem is fog addig békén hagyni, míg ezt el nem éri. Valamit mutatnod kell, nincs mese, ha szembe mersz szállni vele és nem hagyod magad, akkor még úgyis le fog szállni rólad, ha netán megver.. Hosszú távon ugyanazzal az emberrel senki nem szeret balhézni, úgyhogy ne hagyd magad.
2016. ápr. 16. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Történt változás?
2016. okt. 26. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!