Hogy érhetném el, hogy békénhagyjon?
Van egy nálam egy évvel idősebb lány a suliban (én 17 vagyok), nem ismerem és ő sem engem. Ő ilyen leszívatott hajú, tetkózott vonal szemöldökű, mindegy, a lényeg hogy azt hiszi ő a valaki..én annyit ártottam neki, hogy az egyik kiszemelt pasijának én tetszettem, azóta konkrétan fenyeget hogy megtép, a folyosón direkt belémrúg, és nyilvánosan szid. Ez főleg azért zavar, mert mondhatni sok barátom és ismerősöm van (főleg az iskolában), és kellemetlen amikor közszemlére ordít velem, én meg egy szót sem szólok...
A tanárokat egyszer vontam bele, illetve az egyik osztálytársam, nem lett semmi és nem is akarok neki rosszat, megbeszélni nem hajlandó...de valahogy le szeretném ezt zárni..nagyon sok barátom "szembeszállt" vele, de ettől méginkább utál engem, meg amúgysem szeretném őket ebbe belekeverni..(a fiúval nem jöttem össze, van barátom)
Valaki tudna segíteni, hogy tehetném?
(Számtalan facebook üzenetet küldtem neki, a válasz egy hosszú káromkodás volt mindegyiknél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!