Hogyan érhetném el?
Azok, akiket az exeden keresztül megismertél, úgy tűnik, hogy nem a barátaid; a régi barátaid inkább csak haverok voltak, úgy tűnik; felejtsd el őket és koncentrálj a jelenre. Nehéz lerázni ezeket az eseményeket, tudom én nagyon jól, de hagyd magad mögött a múltat, hogy lehessen jövőd.
Ami a sulit illeti... Most kezdted a középiskolát? Azzal a lánnyal ne foglalkozz, még az elején vagytok, mindenki keresi a társaságot, az új barátokat. Tudom, hülyén hangzik, de lehet, hogy a végén még ti is összebarátkoztok. Középsuliban volt egy barátnőm, aki jóban volt egy olyan lánnyal, akivel ki nem állhattuk egymást, mentek a burkolt megjegyzések, a kisebbfajta gonoszkodások stb. Aztán lassacskán változtunk, valahogy megismertük egymás bonyolultabb dolgait, családi problémáit és felébredt a kölcsönös megértés, lettek közös témáink, és azt vettük észre, hogy egész jól összebarátkoztunk. Én sose hittem volna, hogy ez megtörténik majd.
Szóval amit tehetsz: legyél barátságos és nyitott mások felé, senkit se csesztess (ki tudja, hogy kinek a segítsége kell majd az életben?). A többit bízd az időre. Az első 1-2-3 hónapban még nem nagyon szokott eldőlni, hogy kik lesznek tényleg a barátaid, jegyél jóban az emberekkel :)
Szerintem egyáltalán nincs semmi veszve. Maradj barátságos mindenkivel, ahogy előttem is írták. Ki tudja mi lesz?
Én a középiskola befejezésével szinte minden addigi haveromat elvesztettem egy csapásra! Pedig igazából nem tudom hogy mivel érdemeltem ki, de tudod mit!?
Le vannak tojva...
A fontos, hogy tudtam új kapcsolatokat építeni ezek után a munkahelyemen és lassacskán egy-két régi cimbora is feltűnt akikkel azóta is jóban vagyok.
Viszont tudok a gonosz-lányra is ellen példát. Egy osztállyal alattunk járt a barátnőm, aki az évfolyamtársával gyakorlatilag 3 és fél éven keresztül háborúban álltak. Az összes osztályok közötti versenyt/dogát/meccset személyes csatának fogták fel. Szét marták egymást. Mi a srácokkal arrea fogadtunk hogy egyszer kinyírják egymást még az érettségi előtt...
Aztán hogy-hogy nem, az érettségi előtti megpróbáltatások és a közös szalagavatóval járó herce-hurcák alatt összekovácsolódtak és megtalálták a hangot.
Basszus a mai napig puszi-barátnők! Közös képeket tólnak a facebookra, együtt oltogatják a pasikat stb. Nagyon egyhúron pendülnek. Pedig azóta egyikük már házas.
Szóval a lényeg, hogy sose tudhatod mi lesz. Élj a mának, légy jó és ha valakinek nem tetszel, tegyél rá magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!