Hogyan erhetnem el, hogy mindig boldog legyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom miert, de amikor hetvege utan visszamegyek az egyetemre, olyan uresseget erzek magamban. 3an lakunk, kulon szobaban, megis ahogy felerek a lakasba ramjon a siras, olyan idegennek erzem ott magamat...2015. okt. 11. 13:08
1/5 anonim válasza:
A boldogság éppen azért az, ami, mert vannak olyan időszakok, amikhez lehet hasonlítani.
3/5 anonim válasza:
A gimnáziumi kollégiumban velem is ugyanez volt. Egyedül éreztem magam és sokszor sírni tudtam volna. Pedig nem voltam egyedül. Négyen voltunk egy szobába, és a viszonyunk is jó volt. Talán a jó viszony hiányzik neked, vagy annál is több, talán egy barátság kéne, én legalábbis akkor úgy éreztem:)
4/5 A kérdező kommentje:
Van egy nagyon jo baratnom, akivel gyakran beszelek, viszont nehezen oldhato meg az, hogy este talalkozzunk, es masnap reggel tudjunk orara menni...
A csajokkal nem vagyok rossz viszonyban, de hiaba, ahogy beerek a szobamba beszelgetes utan, ramjon a siras
2015. okt. 11. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!