Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok boldog?

Miért nem vagyok boldog?

Figyelt kérdés
Elégedett vagyok az életemmel, de nem boldog. Telhetetlen lennék? Miért van ez? Van mással is így?

2015. jún. 5. 16:29
 1/7 anonim válasza:
Hát ezt neked kéne tudnod, de alapvetően van egy pár tippem. A boldogság, az mindig belülről fakad, tehát, ha te az anyagiakra, az egzisztenciára és a külsőségekre figyelsz csak, akkor meg is van a válasz. Szerintem ott kezdődik a boldogság, hogy meg vagy elégedve saját magaddal, és éled az életed. Nem versengesz a szomszéddal, hogy kinek nagyobb a kocsija, háza stb. , mert ez mind külsőség és sem okosabb, sem ügyesebb, sem szebb, sem boldogabb nem leszel tőle, ha nagyobb kocsid van... Csináld azt amit szeretsz, töltsd hasznosan az időd, élj!
2015. jún. 5. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Talán a múltban vagy a jövőben élsz..... Csak akkor lehetünk boldogok, ha a jelenben élünk, csak arra koncentrálunk. A másik boldogságromboló a saját egónk.

Hallgass pár videót Echart Tolle-tól, ő épp erről írt pár könyvet. YouTube-on találsz.

2015. jún. 5. 16:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem versenyzek senkivel, nem vagyok anyagias, nem érdekel mások véleménye.

A jelenben élek, de a jövőm sem közömbös, a múlt pedig csak emlék.

Minden körülmény adott és mégsem.

2015. jún. 5. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Őszinte vagy magadhoz? Az életed szerinted is jó, vagy csak a társadalmi elvárások és normák szerint jónak kellene érezned? Nem az van, hogy valami másra vágysz, nem arra az életre, amit élsz?
2015. jún. 5. 17:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet, nem vagyok teljesen őszinte. De hogy jöjjek rá mi is az, ami hiányzik? Ha tudnám, mi az, megszerezném, nem lenne gond. Viszont most nem érzem semmi hiányát, csak azt, hogy valami nem jó.
2015. jún. 5. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A szívedre hallgass. Mire vágysz? Mik az álmaid? Azt csinálod, ami örömet okoz? Ha nem, miért nem? A hangulatod mennyire függ a környezetedtől? Elfogadod magad? El tudod engedni, ami már nem az életedbe való és ami boldogtalanná tesz?

Nekem ezek a kérdések indították el a változást. Nem volt könnyű, főleg elengedni, ami már nem az életembe való, de most már legalább tudok boldog lenni.

Nézz magadba, meditálj, agy-kontrollozz, jógázz. Ezek segítenek a tudatalattival kapcsolatot teremteni. Az pedig megadja a választ sok mindenre.

2015. jún. 5. 17:29
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. jún. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!