Miért nem vagyok boldog?
Figyelt kérdés
Mindig boldog szoktam lenni, de most az elmúlt két hétben nem tudom miért, de nagyon ingerült vagyok, és ideges. Nem tűrök meg senkit sem magam körül emiatt. Illetve amiatt sem, hogy elrontsam mások hangulatát. Az iskolában is folyton kerülöm az emberek emiatt.
Jó lenne ha adnátok valami ötletet arra, hogy mi hozhatja vissza a jókedvemet.
( Filmeket, és zenéket hanyagoljuk. )
2015. máj. 17. 16:25
1/2 anonim válasza:
Talán az étkezésedben változott valami, lehet hogy olyan kajákat eszel amik leterhelik a szervezeted, túl sok kávét iszol, energia italok, máskor, máshogy eszel mint ezelőtt. Sok ilyen nemű tulajdonsága lehet, próbálj tisztítókúrázni. Ha ez a gond.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem változott az étrendem, illetve nem is iszok kávét, egy héten talán kétszer, ritkábban háromszor.
2015. máj. 17. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!