Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ronda ember soha nem...

Egy ronda ember soha nem lehet boldog?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagyon ronda. Nincsenek barátaim, soha nem volt barátom, a fiúk rám se néznek, nincs munkahelyem. Itt nem önbizalomhiányról van szó, szinte minden egyes nap beszólogatnak, hogy mennyire ronda vagyok és ez szerintem is így van. Rettenetesen magányos és boldogtalan vagyok. Jártam pszichológusnál, pszichiáternél, szedtem gyógyszereket, de nem lett jobb. Egy ronda embernek miért nem jár az ami egy szép embernek igen? A ronda miért csak csöndben meghúzva magát vágyakozhat a boldogság után, a párkapcsolat után, a szeretet után? Lassan ki se merek lépni az utcára, mert félek, hogy mi lesz a következő beszólás. Azt hinné az ember, hogy ennyi beszólás után már megszokhattam volna, de sajnos nem. A sok rossz miatt amit kaptam már képtelen lennék hozzászólni bárkihez is.

2015. máj. 5. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet?
2015. máj. 5. 21:49
 2/63 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne...
2015. máj. 5. 21:51
 3/63 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem.
2015. máj. 5. 21:52
 4/63 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy a ronda lányoknak is a szépfiú kell. Szerintem nem vagy te ronda, csak annak képzeled magad.
2015. máj. 5. 21:56
 5/63 A kérdező kommentje:

Fentebb említettem, hogy nem önbizalomhiányról van szó...

A ronda fiúknak se kellek, mert ők meg szép lányokat akarnak.

2015. máj. 5. 21:58
 6/63 anonim ***** válasza:
De lehet, ha van pénze
2015. máj. 5. 22:11
 7/63 A kérdező kommentje:
Munkahelyem sincsen...
2015. máj. 5. 22:12
 8/63 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat segítene az, ha megpróbálnád elfogadni magadat. Megpróbálhatod azt is hogy egy kicsit változtatsz a külsődön. Egy új frizura,hajszín, vagy esetleg kiszeded a szemöldököd szép ívesre. Ha bírod a műkörmöt, azt is csináltathatsz magadnak. Az lehet elegáns is vagy éppen vadóc is. A ruhatáradat is felfrissítheted néhány új ruhadarabbal. Nem azt mondom, hogy bújd a plázákat és költs vagyonokat. Turkálókban is lehet óriási kincseket találni.:) Sok cuccom van ilyen helyekről. Ha már magadat is szebbnek látod majd a tükörben akkor egyből vidámabb lesz a kisugárzásod is. És ezt az emberek is észreveszik majd.
2015. máj. 5. 22:13
 9/63 A kérdező kommentje:
Járok kozmetikushoz rendszeresen gyantáztatni. Tudod hány frizurát kipróbáltam már? Egyikkel nevetségesebben nézek ki, mint a másikkal. A smink sem dob rajtam semmit.
2015. máj. 5. 22:16
 10/63 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ronda nő csak lusta...
2015. máj. 5. 22:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!