Egy ronda ember soha nem lehet boldog?
Remélem nem leszek sértő, mert nem akarok beszólni, kérdező (-:
Szerintem az az orr inkább görbe... több olyan embert is láttam már, akinek ilyen vagy hasonló. No de: milyen a szemed? Ha mandulavágású, az szép, ha nagy, abba első látásra bele tudnak szeretni egyesek, ha szép a színe (ami relatív, a mocsárszínű szem is lehet csodálatosan szép, tapasztalatból mondom.) Milyen az ajkad? Vékony és szípen ívelt, vagy telt? Mindkettő szép. A kicsi mellek meg sokaknak tetszenek. Ha alacsony vagy, tarthatnak aranyosnak tőle (pl.), a magas lányokat pedig szerintem inkább a magasabb fiúk szeretik. Minden lehet szép.
A bőrödre meg: ne nyomkodd, ne piszkáld, ne érj hozzá, viszont minden nap reggel-este kend le tonikkal és a bőrödre való krémmel. És a hajad milyen? Egy jó sampon és balzsam, vagy tanács a JÓ fodrásztól sokat segíthet. Egyet még biztos nem írtál meg: sportolsz valamit? Ha olyan helyen laksz, ahol nem fulladsz meg az utcán (nincs szmog), járj el futni, a friss levegőn töltött idő még a bőrödet is kitisztítja. Nem tudni, mennyire eszel egészségesen. (pl. évi 4-5 McDonald's vagy heti 1-2 McDonald's?) Eszel-e naponta-kétnaponta gyümölcsöt? Az is segít, mert ha egészségesebb vagy, egy kicsit már attól is kiegyensúlyozottabbnak nézel ki. Keress magadnak egy hobbit, olvass többfajta irodalmat, néha nézz meg egy-két vígjátékot, amiktől jobb kedved lesz, hallgass zenét... mindez segíti a javulni hangulatodat, és a boldog kisugárzás Tényleg sokat segít, mégha ezt te nem is látod a tükörben. Próbálkozz (-: oké, ez nem egy máról-holnapra dolog, hanem kicsit hosszú idő (emiatt te nem is feltétlen fogod magadon látni a változást) de akit például csak havonta-kéthavonta látsz, az tuti érzékelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!