Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ronda ember soha nem...

Egy ronda ember soha nem lehet boldog?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagyon ronda. Nincsenek barátaim, soha nem volt barátom, a fiúk rám se néznek, nincs munkahelyem. Itt nem önbizalomhiányról van szó, szinte minden egyes nap beszólogatnak, hogy mennyire ronda vagyok és ez szerintem is így van. Rettenetesen magányos és boldogtalan vagyok. Jártam pszichológusnál, pszichiáternél, szedtem gyógyszereket, de nem lett jobb. Egy ronda embernek miért nem jár az ami egy szép embernek igen? A ronda miért csak csöndben meghúzva magát vágyakozhat a boldogság után, a párkapcsolat után, a szeretet után? Lassan ki se merek lépni az utcára, mert félek, hogy mi lesz a következő beszólás. Azt hinné az ember, hogy ennyi beszólás után már megszokhattam volna, de sajnos nem. A sok rossz miatt amit kaptam már képtelen lennék hozzászólni bárkihez is.

2015. máj. 5. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Remélem nem leszek sértő, mert nem akarok beszólni, kérdező (-:

Szerintem az az orr inkább görbe... több olyan embert is láttam már, akinek ilyen vagy hasonló. No de: milyen a szemed? Ha mandulavágású, az szép, ha nagy, abba első látásra bele tudnak szeretni egyesek, ha szép a színe (ami relatív, a mocsárszínű szem is lehet csodálatosan szép, tapasztalatból mondom.) Milyen az ajkad? Vékony és szípen ívelt, vagy telt? Mindkettő szép. A kicsi mellek meg sokaknak tetszenek. Ha alacsony vagy, tarthatnak aranyosnak tőle (pl.), a magas lányokat pedig szerintem inkább a magasabb fiúk szeretik. Minden lehet szép.

A bőrödre meg: ne nyomkodd, ne piszkáld, ne érj hozzá, viszont minden nap reggel-este kend le tonikkal és a bőrödre való krémmel. És a hajad milyen? Egy jó sampon és balzsam, vagy tanács a JÓ fodrásztól sokat segíthet. Egyet még biztos nem írtál meg: sportolsz valamit? Ha olyan helyen laksz, ahol nem fulladsz meg az utcán (nincs szmog), járj el futni, a friss levegőn töltött idő még a bőrödet is kitisztítja. Nem tudni, mennyire eszel egészségesen. (pl. évi 4-5 McDonald's vagy heti 1-2 McDonald's?) Eszel-e naponta-kétnaponta gyümölcsöt? Az is segít, mert ha egészségesebb vagy, egy kicsit már attól is kiegyensúlyozottabbnak nézel ki. Keress magadnak egy hobbit, olvass többfajta irodalmat, néha nézz meg egy-két vígjátékot, amiktől jobb kedved lesz, hallgass zenét... mindez segíti a javulni hangulatodat, és a boldog kisugárzás Tényleg sokat segít, mégha ezt te nem is látod a tükörben. Próbálkozz (-: oké, ez nem egy máról-holnapra dolog, hanem kicsit hosszú idő (emiatt te nem is feltétlen fogod magadon látni a változást) de akit például csak havonta-kéthavonta látsz, az tuti érzékelni fogja.

2015. máj. 6. 14:23
 62/63 anonim ***** válasza:
0%
A megnyilvánulásaidból ítélve te nem a rondaságod miatt vagy sikertelen...
2015. máj. 6. 15:16
 63/63 anonim válasza:
Lézeres bőrműtét-nem kell érte kiadni százezreket és volt heg nincs heg. Tudom, hogy milyen rossz én is a pattanásoktól meg a hegektől szenvedek...
2015. jún. 5. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!