Egy ronda ember soha nem lehet boldog?
Ez már úgy hangzik, mintha belekeseredtél volna vagy csak kifogásokat keresnél.
A legrondább külsőn is lehet változtatni. Biztosan van olyan hozzád közelálló ember, ha nem más, akkor családtag, aki a segíteni akarás érdekében nem csak udvariasságból mond valami dicsérőt, hanem őszintén megmondja, hogy milyen ruhában, milyen frizurával/sminkkel/stb. nézel ki jobban. Az ilyen véleményeket mindenképpen vedd figyelembe, nem biztos, hogy tényleg mindenki olyan rondának lát téged, mint te saját magad.
Hát ő is javíthatna magán ha nem lenne lusta.
Üdv egy régen ronda csaj, aki rájött hogy ez nem állandósult csak tenni kell a változásért :)
A családod is ezt mondja neked? És te mit csinálsz? Szófogadóan igazat adsz nekik. Ahelyett hogy változtatnál. Tudod mi az egyetlen lépés álom és realitás között?? Akció.
Neked az az álmod hogy szép legyél. Akció. Valami amit megteszel érte. Mert magától senkinek nem jön be az élet és nem válnak valóra az álmok csak úgy maguktól. Úgyhogy hajrá.
Megértem a fájdalmadat rettenetesen ronda voltam és ugyanígy sírtam mint te. Aztán tudod mi történt? Elegem lett és elkezdtem VÁLTOZTATNI. Még legrondább arcon is segít egy odaillő frizura/szemöldök/smink. Még a legrondább arc is lehet legalább átlagos ha tesznek érte....Ha nem hát nem. De akkor ne sírjál, mert meg se próbáltad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!