Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ronda ember soha nem...

Egy ronda ember soha nem lehet boldog?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagyon ronda. Nincsenek barátaim, soha nem volt barátom, a fiúk rám se néznek, nincs munkahelyem. Itt nem önbizalomhiányról van szó, szinte minden egyes nap beszólogatnak, hogy mennyire ronda vagyok és ez szerintem is így van. Rettenetesen magányos és boldogtalan vagyok. Jártam pszichológusnál, pszichiáternél, szedtem gyógyszereket, de nem lett jobb. Egy ronda embernek miért nem jár az ami egy szép embernek igen? A ronda miért csak csöndben meghúzva magát vágyakozhat a boldogság után, a párkapcsolat után, a szeretet után? Lassan ki se merek lépni az utcára, mert félek, hogy mi lesz a következő beszólás. Azt hinné az ember, hogy ennyi beszólás után már megszokhattam volna, de sajnos nem. A sok rossz miatt amit kaptam már képtelen lennék hozzászólni bárkihez is.

2015. máj. 5. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:

Ez már úgy hangzik, mintha belekeseredtél volna vagy csak kifogásokat keresnél.

A legrondább külsőn is lehet változtatni. Biztosan van olyan hozzád közelálló ember, ha nem más, akkor családtag, aki a segíteni akarás érdekében nem csak udvariasságból mond valami dicsérőt, hanem őszintén megmondja, hogy milyen ruhában, milyen frizurával/sminkkel/stb. nézel ki jobban. Az ilyen véleményeket mindenképpen vedd figyelembe, nem biztos, hogy tényleg mindenki olyan rondának lát téged, mint te saját magad.

2015. máj. 5. 22:28
 12/63 anonim ***** válasza:
10: hmm.. akkor ezek szerint Susan Bolyle is csak lusta..
2015. máj. 5. 22:29
 13/63 anonim ***** válasza:
0%

Hát ő is javíthatna magán ha nem lenne lusta.

Üdv egy régen ronda csaj, aki rájött hogy ez nem állandósult csak tenni kell a változásért :)

2015. máj. 5. 22:30
 14/63 anonim ***** válasza:
hát csak elcseszem @#$.. szóval Susan Boyle
2015. máj. 5. 22:30
 15/63 A kérdező kommentje:
A saját családom is nyíltan a pofámba vágja, hogy ronda vagyok.
2015. máj. 5. 22:34
 16/63 A kérdező kommentje:
Lusta? Na az nevetséges.
2015. máj. 5. 22:35
 17/63 A kérdező kommentje:
*ez
2015. máj. 5. 22:35
 18/63 anonim ***** válasza:
Akkor keress valakit, aki a szakmában dolgozik.
2015. máj. 5. 22:36
 19/63 anonim ***** válasza:

A családod is ezt mondja neked? És te mit csinálsz? Szófogadóan igazat adsz nekik. Ahelyett hogy változtatnál. Tudod mi az egyetlen lépés álom és realitás között?? Akció.

Neked az az álmod hogy szép legyél. Akció. Valami amit megteszel érte. Mert magától senkinek nem jön be az élet és nem válnak valóra az álmok csak úgy maguktól. Úgyhogy hajrá.

Megértem a fájdalmadat rettenetesen ronda voltam és ugyanígy sírtam mint te. Aztán tudod mi történt? Elegem lett és elkezdtem VÁLTOZTATNI. Még legrondább arcon is segít egy odaillő frizura/szemöldök/smink. Még a legrondább arc is lehet legalább átlagos ha tesznek érte....Ha nem hát nem. De akkor ne sírjál, mert meg se próbáltad....

2015. máj. 5. 22:38
 20/63 A kérdező kommentje:
Voltam már sminkesnél tablófotózáskor és semmit nem dobott rajtam, semmit az égvilágon.
2015. máj. 5. 22:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!