Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ronda ember soha nem...

Egy ronda ember soha nem lehet boldog?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagyon ronda. Nincsenek barátaim, soha nem volt barátom, a fiúk rám se néznek, nincs munkahelyem. Itt nem önbizalomhiányról van szó, szinte minden egyes nap beszólogatnak, hogy mennyire ronda vagyok és ez szerintem is így van. Rettenetesen magányos és boldogtalan vagyok. Jártam pszichológusnál, pszichiáternél, szedtem gyógyszereket, de nem lett jobb. Egy ronda embernek miért nem jár az ami egy szép embernek igen? A ronda miért csak csöndben meghúzva magát vágyakozhat a boldogság után, a párkapcsolat után, a szeretet után? Lassan ki se merek lépni az utcára, mert félek, hogy mi lesz a következő beszólás. Azt hinné az ember, hogy ennyi beszólás után már megszokhattam volna, de sajnos nem. A sok rossz miatt amit kaptam már képtelen lennék hozzászólni bárkihez is.

2015. máj. 5. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:
Rajtam csak a plasztika segíthetne, de lehet, hogy még az sem.
2015. máj. 5. 22:40
 22/63 A kérdező kommentje:
Egy nagy orron aztán semmilyen smink meg haj nem fog segíteni...
2015. máj. 5. 22:41
 23/63 anonim ***** válasza:
0%
Akkor sírjál tovább és tedd tönkre a hátralévő ki tudja hány évedet (amit eltölthetnél boldogan elégedetten is, de nem, te az önsajnáltatást választod meg a depit az elhagyatottságot a sikertelenséget és így tovább........)
2015. máj. 5. 22:41
 24/63 anonim ***** válasza:
0%

Jajj szivem hát mire való a kontúr. Nekem nagy az orrom. Utáltam évekig...

Persze kifogás mindenre van, nem igaz?

2015. máj. 5. 22:42
 25/63 anonim ***** válasza:
0%

Na jó, de tablófotózás előtt csak azért mentél sminkeshez, hogy a tablófotózáshoz kisminkeljen.

Ne haragudj, de ez már fárasztó és unalmas. Kifogások, játszma. Idejössz segítséget kérni, aztán mindenkinek csak odaszólsz, semmi sem jó. Akkor csak keseregj magadban tovább.

2015. máj. 5. 22:44
 26/63 A kérdező kommentje:
Megnézném én, hogy csinálsz te egy nagy orról kicsit... Ha ennyi rosszindulatú megjegyzést kaptál volna,mint én akkor szerintem te már rég felakasztottad volna magad.
2015. máj. 5. 22:45
 27/63 anonim ***** válasza:
0%

Kaptam eleget több mint 10 éven keresztül. Ne hidd hogy te vagy az egyetlen akit bántanak a Földön.

Csak míg te sírdogálsz én tettem ellene, felálltam beintettem azoknak akik bántottak és tádááá tele önbizalommal itt vagyok boldogan, szépen, jó kisugárzással, elégedetten....Ez lehetnél te is ha feladnád végre az önsajnáltatást.

2015. máj. 5. 22:47
 28/63 A kérdező kommentje:
Mást se tudtok mondani, mint a smink. Én nem tudom profi módra kisminkelni magam, meg aztán mi van ha valaki meglátna smink nélkül? Meg mint említettem nem is dob rajtam semmit.
2015. máj. 5. 22:47
 29/63 anonim ***** válasza:
0%

És mi választ el attól hogy megtanulj jól sminkelni? Senki nem az anyja hasába tanulta meg...

Fejezd már be könyörgöm az egyetlen ok amiért még mindig irogatok neked az az, hogy én is ilyen voltam és nem akarom hogy éveket vesztegess el ezzel...

2015. máj. 5. 22:49
 30/63 A kérdező kommentje:
Már sok évet elvesztettem. Számtalanszor próbáltam már pl tusvonalat húzni, de soha nem lesz egyenes, mellesleg nevetségesen is áll. De attól, hogy kisminkelem magam még nem lesz kisebb az orrom...
2015. máj. 5. 22:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!