Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ronda ember soha nem...

Egy ronda ember soha nem lehet boldog?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagyon ronda. Nincsenek barátaim, soha nem volt barátom, a fiúk rám se néznek, nincs munkahelyem. Itt nem önbizalomhiányról van szó, szinte minden egyes nap beszólogatnak, hogy mennyire ronda vagyok és ez szerintem is így van. Rettenetesen magányos és boldogtalan vagyok. Jártam pszichológusnál, pszichiáternél, szedtem gyógyszereket, de nem lett jobb. Egy ronda embernek miért nem jár az ami egy szép embernek igen? A ronda miért csak csöndben meghúzva magát vágyakozhat a boldogság után, a párkapcsolat után, a szeretet után? Lassan ki se merek lépni az utcára, mert félek, hogy mi lesz a következő beszólás. Azt hinné az ember, hogy ennyi beszólás után már megszokhattam volna, de sajnos nem. A sok rossz miatt amit kaptam már képtelen lennék hozzászólni bárkihez is.

2015. máj. 5. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Mi az ami szerinted szép rajtad és szereted?
2015. máj. 5. 23:31
 52/63 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ti vagytok unalmasak. De mindegy nem is érdekel. Biztos attól szép leszek, ha azt mondogatom, hogy hú de szép vagyok.
2015. máj. 5. 23:32
 53/63 A kérdező kommentje:
Nincs rajtam semmi szép.
2015. máj. 5. 23:32
 54/63 anonim ***** válasza:

Nem nem attól, hanem attól hogy változtatsz. De ahhoz előbb el kell fogadnod.

Hogy várhatod el, hogy mások szeressenek ha te se szereted magadat??

2015. máj. 5. 23:35
 55/63 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz mutatni olyan képet, ahol egy hasonló lány van mint te ? Tényleg nem értem, nincs olyan, hogy mindenki számára ronda legyen valaki XD ahol meg be is szólogatnak az meg eléggé szutyok hely lehet
2015. máj. 5. 23:38
 56/63 anonim ***** válasza:

No igen, nagy orral nem lehet olyan sokat kezdeni, mármint kicsinek sose fog látszani, de lehet karakteres is egy amúgy jól sminkelt arcon. Én se tudok sminkelni, misztikus dolog számomra, viszont engem kicsit sem érdekel, hogy nem vagyok szép. Nem vagyok torz, még csak tenyérnyi vörös folt sincs az arcomon, most már kövér is csak kicsit vagyok, jóez. A stria apróság, van, aki ölni tudna egy végtagért.. Ok, Ok, s van, aki éhezik, én mégse vagyok boldog. De tényleg ezek jutnak eszembe, amikor valaki már kezd beleőrülni abba, hogy milyen igazságtalan az élet. Az. Sokkal jobb a szépeknek sok téren, de azért nekik sem fenékig tejföl az élet és amúgysincs semmi értelme azt nézni, mi lett volna, ha. Ezt dobta az élet, ezzel kell valamit kezdeni. Megértem, hogy rossz, még nekem is sokkal jobb, mert kifejezetten ronda azért nem vagyok (de hogy szép sem, annak van előnye, nincs sok vesztenivalóm, ha megöregszem, inkább karakteresebb arcom lesz :D), de... SEMMI értelme ezen sírni. S ne hidd, hogy nem tudok keseregni valami megváltoztathatatlanon, vannak helyzetek, amikor ilyen butaságot csinálok, de legalább tudom, hogy értelme nulla s egyszer abbahagyom.

Sajna nem tudok segíteni. Ahogy írtad, már voltak kísérletek a javításra, pszichiáter is és semmi, sok negatív tapasztalat, ez azért alaposan el tudja torzítani az embert lelkileg-érzelmileg is, úgy gondolom. Fogalmam sincs, hogyan lehet ebből kitörni, néha jóval egyszerűbb esetekben sem tud lépni az ember...

Ez nagyon, nagyon szomorú.

Ahogy írtam, kezdtem felfogni a helyzeted. Most már egészen máshogyan látom, mint az elején. Abban sem vagyok biztos, hogy én tudnám kezelni, pedig nekem igazán nem fontos a szépség, s lennének ötleteim, mit kezdjek magammal (itt a Net, lehetek egy sikeres, népszerű ember arc nélkül :D ez is a terv), mások véleménye pedig nem érdekel. De ezzel együtt is... Ha sokkal csúnyább lennék, mint most vagyok, az azért sok sebbel járna s nem vagyok érzéketlen. Örülök, hogy nem az az én életem, az a helyzet.

Amúgy én gyúrnék, ha már nincs mell (nem baj az), legalább izom legyen :D Amúgy ez is célom, szép úgyse vagyok, de csinos még lehetek. Bár van mellem. Szívesen adnék belőle, nekem semmi bajom az apróval, legalább nem lógna sosem. Lehetne tanulni valami harcművészetet is, aztán legalább a beszólogatók gyöngébbjével tudnék mit kezdeni. Nem nekem való a feladás, no.

De lehet, hogy sminkelnék, csak hát elég agresszíven, a fejem fele fekete lenne, munkám úgysincs, beleférne, s az is befolyásolná a látványomat, lehet, hogy pozitívan :D

Valamit biztos kitalálnék. Elutazni el tudok úgy, hogy ne lássák a fejemet, van bukósisakom és motorom. Remetének lenni pedig egész oké, mondjuk egy magamfajta szangvinikus-kolerikusnak, aki valamelyest társas lény, kicsit fura, de egy magányos gyerekkor után egész jól lehet adni az introvertáltat akkor is, ha az ember igazából extrovertált, tapasztalat. Bár úgy tudom, ez fárasztó, de a Neten ki lehet élni magunkat egy kicsit, bár megvannak a veszélyei s egészen más, mint élőben.

A frazeológiám különösen aktív ma.

2015. máj. 6. 01:42
 57/63 anonim ***** válasza:

smink meg frizura?

az első a test az alak a forma.

ez meg a konditeremben és a konyhában készül.

ha meg 2-3 év alatt létrehozol egy bombázó testet,akkor a ronda fejeddel is rád fognak hajtani a férfiak.

de az való igaz,hogy munkanélküliként nem nagyon lehet finanszírozni egy testépítő táplálkozást,személyi edzőt,kondibérletet.

a másik lehetőség a küzdősport.

van 1-2 boxoló,de inkább mma-s csaj,akik olyan csúnyák,hogy nekik mindegy hogy laposabb lesz egy idő múlva az orruk vagy nem,viszont sikeres és méltán elismert sportolók és eszük ágában sincsen csendben otthon poshadni.

2015. máj. 6. 01:57
 58/63 anonim ***** válasza:

Azért azt ki ne találd már, hogy a rondaságod miatt nincs munkád. De mivel úgyse dolgozol, úgysincsenek barátaid, úgyse mész sehova, tanuld ki a programozást. Neten rengeteg anyag van, időd mint a tenger.

Azzal bitang jól fogsz keresni, és akár még otthonról is tudsz dolgozni. Lesz bőven pénzed, abból meg elmehetsz profi fodrászhoz, sminkeshez, kozmetikushoz és plasztikáztathatsz is kedvedre.

Tessék, megoldottam a problémádat, körülbelül 2,5 perc volt.

Mellesleg meg ha a boldogságot a párkapcsolatban méred, akkor egy ronda ember nagyon ritkán lehet boldog. Mégis ki akarna egy ronda emberrel járni, ha találhat szebbet is?

2015. máj. 6. 05:00
 59/63 anonim ***** válasza:

Figyelj, én 25 eves vagyok, nekem se volt baratom soha, az en arcom is heges meg pattanasos is meg mindig, ennyi idos letemre.Engem is piszkáltak, szoval ertelek en, hogy miért lettel ilyen.Az emberek gonoszak.De nem szabad ennyire elkeseredned es temetni magad.En se teszem, pedig hidd el nekem is szar.

Miért nincs munkád? Milyen vegzettseged van? Mihez ertesz? Erdekel e valami? Tanulsz? Szerintem inkább ezzel kene foglalkoznod.Legyen olyan munkád, amit szeretsz.Ezt meg tudod valosítani.Kicsit el is tereli a figyelmed arrol, hogy a kulsod miatt szomorkodj.Persze azert az ápoltságod ne hagyd el, de ezt te is tudod.

Barataid hhogy nincsenek? Mi miatt? Nekem is voltak, olyan baratnoim, akik csak rontottak a helyzetemen, mert segitsegnek allították be a piszkálodasukat.Van ilyen , sajnos.De egy-két baratnot sikerult szereznem.Szerintem neked is menne ez.

Ja meg annyit , hogy en pl viccelodni is szoktam azzal, hogy ronda vagyok.Igy nem banthatnak.Ezt nem kell megfogadnod, de ne lássák rajtad, hogy bant a dolog.

2015. máj. 6. 10:27
 60/63 anonim ***** válasza:

Én megértelek, rossz az ha teljesen előnytelen egy testrészed. A laposság nálam is játszik sajnos :( én azzal próbálom orvosolni, hogy azzal foglalkozok amiből ki lehet hozni valamit. Pl edzés fenékre hasra combokra. Ezt otthon is megteheted, neten vannak gyakorlatok. Így kicsit kompenzálod alul amit felülről elvett a természet :) én is ezt csinálom.

A bőröddel lehet elmehetnél bőrgyógyászhoz, ha annyira durván pattanásos, hogy a smink sem segít. Lehet csak bitang erős gyógyszert ír rá, de az legalább segít.

Ha az orrod pont így néz ki mint a képen, attól én még nem futnék ki a világból, szerintem nem olyan feltünő, csak annak aki direkt kikezd és keres valami fogást rajtad, hogy belédköthessen. Amúgy ez is ismerős érzés, sajna én is kaptam világ életemben az ívet :( De mondom azzal kell gazdálkodni ami van. Olyan ember nincs amin semmi nem szép.

2015. máj. 6. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!