Miért van az, hogy mindig annak van szerencséje, az sikeres, boldog életet él, aki nem érdemli meg?
Igazat ír az első válaszoló.
Én abban sem hiszek, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel, akár rosszat, akár jót. Sokszor épp fordítva történik az életben.
Ezt én is szeretném tudni... :-(
Épp mostanában filózok ezen én is. Dolgozott a munkahelyemen egy csaj, egy amolyan ribi-típus, és ráadásul egy utolsó bunkó volt. Aztán fogott magának egy pénzes srácot, aki beszervezte őt egy sokkal jobb és jobban fizető munkahelyre. Nemrég aztán visszalátogatott hozzánk a csaj, verni magát, hogy a pasiját előléptették valami fontos tisztségbe, és már a baba is útban van. Miközben a párom meg én kidolgozzuk a belünket, tűrjük a főnökök megaláztatásait, olyan bérért, ami éppen csak kettőnknek elég, gyerekre meg gondolnunk sem szabad... :-(
(Lehet, hogy nekünk is át kéne menni bunkóba?!)
Csak abban tudok reménykedni, hogy az ilyen emberek valójában nem is boldogok, csak kifelé mutatják ezt...
van az a mondás, h szegény embert még az ág is húzza...
a régi emberek sem voltak ám tudatlanok, ha ez a mondás fenn maradt!
Lehet,hogy tényleg átkellene menni bunkóba.
De ezt akkor sem fogom megérteni és belenyugodni,hogy olyanoknak osztanak jó lapot,akik egy cseppet sem érdemlik meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!