Egy ronda ember soha nem lehet boldog?
Tusvonalat hagyd a francba van akinek szarul áll nekem se a legjobb nem is használom. Pláne hogy nincs is türelmem hozzá.
https://www.youtube.com/watch?v=XygRWR6b4rY
De mint mondtam, kifogás az mindig van....
Húúú öregem, ebbe bele lehet akár halni....húúú te, a világ legszerencsétlenebb embere vagy, tényleg....
Menj már...
A videónak nem az volt a lényege, hogy nézd a csajt mekkora orra van, hanem hogy felfogd az elcsökevényesedett agyaddal hogy semmi nem lehetetlen. Csak akarni kell tenni kell érte.
Én is órával hamarabb kelek minden áldott nap, hogy nézzek ki valahogy (haj, smink, ruha....) és ha én meg tudom csinálni akkor te is.
Szerintem 100 nőből 90 nincs megelégedve sosem magával, és a szép nők se mindig boldogok...
De tényleg a boldogság nem a szépségen múlik.
És nem is a külsőn múlik.
Most nincs kedvem tovább filozofálni, de én járnék kevésbé szép lányokkal, ha lenne alkalom rá, de én is azt tapasztalom, hogy ők is a jó pasikról ábrándoznak.
Ja nem 1 nem épp szép lányt láttam már fiúval, pasival. Szóval ez ilyen dolog.
Akkor basszus sírjál tovább. Csak azon lehet segíteni aki engedi. Te nem engeded, nem is akarod.
Sőt egyre inkább az a benyomásom hogy tetszik neked az, hogy játszhatod a sértett szegény elveszett kislány szerepét akit mindenki csak bánt és az évek alatt már kialakítottál magadnak ebből egy komfortzónát amiből nem akarsz kilépni ezért nem változtatsz. Mert akkor esetleg valami megváltozna....
Nanááá hogy a kifogások...
Nem tudok szépen sminkelni.
Nem tudok szép tusvonalat csinálni.
Minden frizura szarul áll.
Nem dob rajtam semmit.
Nincs sok pénzem plasztikára.
Mindenki a szemebe mondja hogy csúnya vagyok.
Vedd már észre magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!