Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ronda ember soha nem...

Egy ronda ember soha nem lehet boldog?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagyon ronda. Nincsenek barátaim, soha nem volt barátom, a fiúk rám se néznek, nincs munkahelyem. Itt nem önbizalomhiányról van szó, szinte minden egyes nap beszólogatnak, hogy mennyire ronda vagyok és ez szerintem is így van. Rettenetesen magányos és boldogtalan vagyok. Jártam pszichológusnál, pszichiáternél, szedtem gyógyszereket, de nem lett jobb. Egy ronda embernek miért nem jár az ami egy szép embernek igen? A ronda miért csak csöndben meghúzva magát vágyakozhat a boldogság után, a párkapcsolat után, a szeretet után? Lassan ki se merek lépni az utcára, mert félek, hogy mi lesz a következő beszólás. Azt hinné az ember, hogy ennyi beszólás után már megszokhattam volna, de sajnos nem. A sok rossz miatt amit kaptam már képtelen lennék hozzászólni bárkihez is.

2015. máj. 5. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:

Tusvonalat hagyd a francba van akinek szarul áll nekem se a legjobb nem is használom. Pláne hogy nincs is türelmem hozzá.

https://www.youtube.com/watch?v=XygRWR6b4rY

De mint mondtam, kifogás az mindig van....

2015. máj. 5. 22:54
 32/63 A kérdező kommentje:
Ennek a csajnak egyeltalán nincs nagy orra... Nekem kb ilyen az orrom, mint az első képen: [link]
2015. máj. 5. 22:59
 33/63 anonim ***** válasza:
0%

Húúú öregem, ebbe bele lehet akár halni....húúú te, a világ legszerencsétlenebb embere vagy, tényleg....

Menj már...

A videónak nem az volt a lényege, hogy nézd a csajt mekkora orra van, hanem hogy felfogd az elcsökevényesedett agyaddal hogy semmi nem lehetetlen. Csak akarni kell tenni kell érte.

Én is órával hamarabb kelek minden áldott nap, hogy nézzek ki valahogy (haj, smink, ruha....) és ha én meg tudom csinálni akkor te is.

2015. máj. 5. 23:01
 34/63 A kérdező kommentje:
És a pasid látott már smink nélkül?
2015. máj. 5. 23:02
 35/63 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mindig megcsinálom a hajamat mielőtt elmennék itthonról, de hiába. A smink meg leírom sokadszorra is, SEMMIT NEM DOB RAJTAM.
2015. máj. 5. 23:04
 36/63 anonim ***** válasza:
0%
Látott. De volt annyi érzelmi intelligenciája hogy elfogadja.
2015. máj. 5. 23:05
 37/63 anonim ***** válasza:

Szerintem 100 nőből 90 nincs megelégedve sosem magával, és a szép nők se mindig boldogok...

De tényleg a boldogság nem a szépségen múlik.

És nem is a külsőn múlik.

Most nincs kedvem tovább filozofálni, de én járnék kevésbé szép lányokkal, ha lenne alkalom rá, de én is azt tapasztalom, hogy ők is a jó pasikról ábrándoznak.

Ja nem 1 nem épp szép lányt láttam már fiúval, pasival. Szóval ez ilyen dolog.

2015. máj. 5. 23:06
 38/63 anonim ***** válasza:
27%

Akkor basszus sírjál tovább. Csak azon lehet segíteni aki engedi. Te nem engeded, nem is akarod.

Sőt egyre inkább az a benyomásom hogy tetszik neked az, hogy játszhatod a sértett szegény elveszett kislány szerepét akit mindenki csak bánt és az évek alatt már kialakítottál magadnak ebből egy komfortzónát amiből nem akarsz kilépni ezért nem változtatsz. Mert akkor esetleg valami megváltozna....

2015. máj. 5. 23:06
 39/63 A kérdező kommentje:
Akkor megváltozhatna, ha lenne sok-sok millióm plasztikára.
2015. máj. 5. 23:09
 40/63 anonim ***** válasza:
0%

Nanááá hogy a kifogások...

Nem tudok szépen sminkelni.

Nem tudok szép tusvonalat csinálni.

Minden frizura szarul áll.

Nem dob rajtam semmit.

Nincs sok pénzem plasztikára.

Mindenki a szemebe mondja hogy csúnya vagyok.

Vedd már észre magad...

2015. máj. 5. 23:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!